EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Zie hieronder

Recepten zijn lekker er gezond en gevarieerd.
Veel vega opties.
Bezorging is goed

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Via de website kan ik geen afhaalpunt in de buurt selecteren. De klantenservice kon het niet oplossen.
Op de website is onduidelijk dat je een bestelling voor donderdag op uiterlijk zondag moet doen. Ook is onduidelijk naar welke weeek je moet kijken voor inhoud vitatas.
De recepten zijn lekker en gezond, maar soms heb je trek in iets minder gezond. Zou fijn zijn om daar ook iets voor op te nemen.

Blij mee! Ik kies er wel echt voor vanwege biologisch. Hiervoor aantal jaar Marley Spoon gehad, en vond die recepten wel lekkerder en origineler.

Biologisch eten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Meer variatie in recepten. Ook met kruiden of lekkere sausjes.
Ook graag verder vooruit recepten kunnen kiezen, 2 weken is heel weinig.

Suzie

Over het algemeen ok. Eko menu is de enige met volledige gv menu's, wat erg prettig is. Ik vind alleen de kwaliteit van de producten, en de menu's minder vergeleken met 2 jaar geleden.

Vergoeding van producten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ik krijg regelmatig groenten die niet meer goed zijn of verwelkt, een keer verrotte uien gehad, radijsjes waren beschimmeld (deze had ik niet gemeld) , hoofdingrediënt was niet aanwezig in een menu... Ik krijg regelmatig groenten die niet meer goed zijn of verwelkt, een keer verrotte uien gehad, radijsjes waren beschimmeld (deze had ik niet gemeld) , hoofdingrediënt was niet aanwezig in een menu een keer. Bij eko bio producten verwacht ik verse producten en die krijg ik vaak niet helaas.

Op zich makkelijk om via ekomenu de boodschappen icm recepten te bestellen.
Persoonlijk vind ik de kwaliteit en hoeveel vlees/erg karig. Zeker gezien de prijs.
Verder ok.

Makkelijk bestellen en ophalen in de winkel. Commercieel en voor de klant goed, want men kan direct aanvullende boodschappen doen.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ik vind dat de kwaliteit en hoeveel vlees/vis te wensen overlaat.
Met name gehakt producten zijn echt niet lekker,

Tineke Vos

Leuke afwisseling,. Hebben veel leuke ideeën opgedaan.
Leuke afwisseling,. Hebben veel leuke ideeën opgedaan.
Bewerkelijk, kost door de weeks vaak te veel tijd om klaar te maken. Cashewnoten die vaak bij de vegan gerechten worden geleverd zijn echt niet lekker en moeten we telkens vervangen door andere.
Recepten zijn niet altijd even goed, als je ze precies volgt dan gaat het mis met bereidings- en voorbereidingstijden.

Afwisseling, productkwaliteit

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Meeste mensen die maaltijdpakketten bestellen hebben gebrek aan tijd. Door de weeks wil ik niet een dik uur in de keuken staan.
Nooit meer die cashewnoten!

Ik vind het fijn en verrassend om de Ekomenu's te krijgen. Ik maak zelf wel de keuze maar het maakt me wel nieuwsgierig hoe het pakket er uitziet en wat er in zit. Het wordt keurig op tijd... Ik vind het fijn en verrassend om de Ekomenu's te krijgen. Ik maak zelf wel de keuze maar het maakt me wel nieuwsgierig hoe het pakket er uitziet en wat er in zit. Het wordt keurig op tijd afgeleverd. Soms wel met weinig aandacht van de bezorger, maar ja . Ik mis soms wel wat smaak. Ik voeg dan zelf zout of andere kruiden toe. En ik heb het idee dat er wat weinig diversiteit in de groente is. Maar dat is misschien ook het gevolg van mijn eigen keuze. Ook vind ik dat er nog veel plastic verpakking gebruikt wordt.

ik vind aanbevelen van bedrijven aan andere iets dat ik niet doe. Iedereen kan zelf beslissen

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Meer groente, meer smaak tips
Minder verpakkingen mn plastic

Lekker gegeten

Voldoende keuze, lekker gerechten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De bezorging in losse zakken van de maaltijden was voor ons een punt om af te haken.
Als je dan eens wat later thuis bent dan zijn de zakken kapot van de condens en is het gelijk een zooi bij de buren en zijn de ingrediënten niet meer fatsoenlijk mee te nemen.

Jannetje van Aanholt

Prettig, makkelijk en gezond!

Contact is prima, je wordt fijn geholpen
De bezorgers zijn uitermate prettig en behulpzaam, echt geweldig!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Advies aan klanten ( daar waar mogelijk ) een koelbox bij de deur te zetten. Dan ben je minder afhankelijk van de bezorg tijd.
De bezorgtijden klopten in het begin niet maar door de koelbox...
De bezorgtijden klopten in het begin niet maar door de koelbox en de prettige bezorgers kwam het steeds goed!

Het recepten mogen soms iets pittiger ( bouillonblokje/ knoflook etc.) makkelijk zelf toe te voegen maar toch….
Ik ben niet goed op de hoogte van de website maar moest dit toch beoordelen , het digitale is soms wel lastig voor mij. Gelukkig zijn jullie erg behulpzaam.
Verder erg tevreden hoor!!

Redelijk.
Over het algemeen leuke recepten.
Niet altijd goed op smaak; kruiden moeten beter.
Prijzig, maar als het écht goed zou zijn, was dat geen probleem geweest.
Wanneer...
Redelijk.
Over het algemeen leuke recepten.
Niet altijd goed op smaak; kruiden moeten beter.
Prijzig, maar als het écht goed zou zijn, was dat geen probleem geweest.
Wanneer er een recept uitvalt omdat er leveringsproblemen zijn is het niet oké dat er zo maar een ander recept ingepland wordt zonder keuze van de klant, aangezien dat recept niet overeen zou kunnen zijn met de wensen van de klant. En daarvoor is het te duur. Klant zou op dat moment de keuze moeten hebben tussen vervangend recept; 1 van de andere recepten óf annuleren en 1 recept minder ontvangen die week.

Keuze tussen veel leefstijlen (bijv koolhydraatbewust)

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Veel al geschreven bij bovenste vraag.
Ook vind ik de website onhandig en onoverzichtelijk. De kalender werkt niet altijd optimaal.

Lekkere spullen regelmatig bedorven te weinig variatie

Biologie

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Betere recepten met meer variatie nu veel herhaling