EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Karin

Ik ben heel tevreden over EkoMenu, vooral over de recepten.

De recepten, het goede contact met de klantenservice als zich een probleem voordoet en de kwaliteit en variëteit van de ingrediënten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Iets meer informatie over de boeren zou ik leuk vinden.

Ekomenu vind ik een heel leuk concept. Wat ik jammer vind, is dat producten niet altijd even lang meegaan. En wat ik ook jammer vind, is dat ik best wel veel moeite moet doen om te zorgen dat ik... Ekomenu vind ik een heel leuk concept. Wat ik jammer vind, is dat producten niet altijd even lang meegaan. En wat ik ook jammer vind, is dat ik best wel veel moeite moet doen om te zorgen dat ik maar 1 x per maand bezorgd krijg. Ik moet er telkens aan denken om de andere weken op pauze te zetten.

Meestal zijn de recepten goed te doen voor de gemiddelde koker.

Ga zo door.

Eric

Goede ervaring, leuke recepten. Niet alles even lekker maar dat is een kwestie van smaak.

Eenvoudig een selectie te maken op enkele hoofd criteria (lactosevrij, zwanger, vegan etc)

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Achteraf laten beoordelen van de recepten en hierop selectie aanpassen.

Damien Sjoer

Erg goed! Lekkere gerechten

Alles smaakt vers

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

3 weken terug was ik op vakantie en ik zou terugkomen op een woensdag, maar ik kon alleen de week cancellen ipv aflever dag veranderen op de website

Mijn ervaring is goed. We vinden het handig, lekker, gezond en goed voor het milieu.

Veelzijdig, lekker, gezond, meeste producten afkomstig uit Nederland.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Er zijn nu uitgebreidere menu's waarbij je moet bijbetalen. Zo zou je ook eenvoudiger menu's kunnen toevoegen waarbij je korting krijgt.

Prima, veel nieuwe gerechten ontdekt en wat nieuwe groenten gegeten waar ik zelf (nog) niks mee wist te maken

- Veel variatie/keuze in menu’s
- Fijn dat deegwaren (pasta, maar ook couscous, rijst etc) vaak volkoren is
- Handig dat je producten kunt bijbestellen in de ‘winkel’

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms wat veel ui en knoflook… maar over smaak valt te twisten natuurlijk :). Het is makkelijk naar smaak weg te laten.

Nadine Eggink

Ik ben erg tevreden met ekomenu, en ik vind de service erg vriendelijk! Heel fijn. De bezorgers zijn ook heel aardig!
Verder is het een paar keer gebeurd dat wij onderdelen misten of een...
Verder is het een paar keer gebeurd dat wij onderdelen misten of een ander gerecht krijgen dan we uitgekozen hadden. Maar dat hebben wij niet gemeld, foutjes maken kan gebeuren.

De klantenservice en goede producten. Ik kies bewust voor onbewerkte producten. Daarin is ekomenu verder in dan concurrenten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Een app ontwikkelen zodat bestellen via de telefoon makkelijker gaat.

Herti

Lekkere recepten en fijn dat het biologisch is. goede vriendelijke bezorging

wisselende recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

ik zou nog wel meer willen zien dat de gezondste variant wordt gekozen of dat je kan kiezen voor bijv volkoren spaghetti ipv witte.

Anneline

Zeer tevreden, lekkere recepten, geeft variatie aan mijn koken.
Prettig dat je zeer eenvoudig het menu een week stop kan zetten.

Lekkere recepten
Biologisch
Weinig verpakkingen.
Gemak op de website, werkt handig met de kalender.
Veel groente per gerecht!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ga zo door wat betreft de verpakkingen van losse producten. Fijn dat jullie weinig producten apart verpakken. Mochten daar nog extra mogelijkheden zijn dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Ga zo door wat betreft de verpakkingen van losse producten. Fijn dat jullie weinig producten apart verpakken. Mochten daar nog extra mogelijkheden zijn dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Gemakkelijkere manier om bij de online recepten te komen. Nu vraag ik toch de receptkaarten aan. Misschien een simpele app...
Ik heb het idee dat je nu alleen via de bevestigingsmail bij de recepten kan komen, niet via mijn account.