EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

We waren eerst klant van beebox. Over het algemeen zijn we heel enthousiast; lekkere vegetarische recepten, het keuze aanbod en biologisch. Nadeel tov beebox is de toegenomen hoeveelheid... We waren eerst klant van beebox. Over het algemeen zijn we heel enthousiast; lekkere vegetarische recepten, het keuze aanbod en biologisch. Nadeel tov beebox is de toegenomen hoeveelheid verpakkingsmateriaal en de verkorte kookduur (meer kant en klaar, terwijl ik het liever helemaal zelf maak). Ook de kartonnen zakken zijn een nadeel tov het krat van beebox.

De recepten en het keuze aanbod

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Alles weer in een krat. Minder verpakt. Keuze uit recepten die langer duren waarbij je meer zelf kan maken.

Ik raak minder en minder tevreden over Ekomenu.
Ik raak minder en minder tevreden over Ekomenu.
Soms zijn de producten niet met zorg ingepakt, soms is er schimmelvorming, soms is er schade, soms is het niet voldoende. Onlangs had ik een gerechtje met kool. Ik bestelde voor 2 personen en ik kreeg 1/5e van een kool. Hierdoor droogt de kool uit, en de hoeveelheid was ook weinig (op het ingrediëntenlijstje stond 1/2 kool voor 2 personen). Ik betaal meer dan 7 euro per persoon per portie, jammer dat er dan geen hele (en dus geen uitgedroogde) kool bij kan dan.
Ik begin te overwegen om een andere box uit te proberen of zelf opnieuw mijn menu samen te stellen en boodschappen te doen.

Biologisch
Aanbod voor verschillende leefstijlen
Voldoende keuze per leefstijl

Grotere porties
Goedkoper voor kleinere gezinnen (> 7 euro per persoon per gerecht is niet zo voordelig)
Specifiekere levertijden (van 11u tot 17u is praktisch de hele dag; van 11u...
Grotere porties
Specifiekere levertijden (van 11u tot 17u is praktisch de hele dag; van 11u tot 13u bijvoorbeeld)

Mijn ervaring, ontvangst van pakket. Is goed als de bezorgdienst goed werkt.
Vonden de pakketten erg afgemeten. Met een grote eter, puber, moet je er iets bijmaken

Biologisch

Bezorgdiensten.

c.lukose

Eens met de achterliggende gedachte maar de invulling van klantbeleving (het product inclusief de verpakking en aflevering moet altijd/ zoveel mogelijk 100% kloppen) kan aanzienlijk verbeteren.

Maatschappelijke relevantie

Zorg dat:
1. De recepten altijd compleet zijn (er ontbreken regelmatig dingen).
Zorg dat:
1. De recepten altijd compleet zijn (er ontbreken regelmatig dingen).
2. De groenten ook echt vers worden verzonden/ afgeleverd (er is nogal eens een ui of anderszins niet goed meer). Mogelijk ligt dat ook deels aan punt 3.
3. De bezorging levert soms de pakketten vochtig/ nat af. Dat komt ongetwijfeld door de noodzakelijke koelelementen maar de combinatie met kartonnen verpakking is daardoor mogelijk een risico.
Overigens vind ik de biologische/ recyclebare keuze (karton)belangrijker dan alles in plastic in te pakken. Mogelijk is er een afbreekbaar alternatief maar waarschijnlijker is het om bij de bezorging verbeteringen door te voeren.

Roel

Goed dat het zo mogelijk is om volledig biologisch te eten. Er zitten hele goede originele recepten. Verbeterpunten zijn dat kwaliteit van de groenten zeer wisselend is, waarbij er extreem veel zand... Goed dat het zo mogelijk is om volledig biologisch te eten. Er zitten hele goede originele recepten. Verbeterpunten zijn dat kwaliteit van de groenten zeer wisselend is, waarbij er extreem veel zand op zit (wij hebben een moestuin en kloppen groenten eerst uit). Daarnaast zijn de gerechten soms weinig spannend qua ingrediënten in relatie tot de prijs. Het is zeer duur als je bedenkt wat je krijgt.

Biologisch.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Verbeterpunten zijn dat kwaliteit van de groenten zeer wisselend is, waarbij er extreem veel zand op zit (wij hebben een moestuin en kloppen groenten eerst uit). Daarnaast zijn de gerechten soms... Verbeterpunten zijn dat kwaliteit van de groenten zeer wisselend is, waarbij er extreem veel zand op zit (wij hebben een moestuin en kloppen groenten eerst uit). Daarnaast zijn de gerechten soms weinig spannend qua ingrediënten in relatie tot de prijs. Het is zeer duur als je bedenkt wat je krijgt.

Concept is prima. biologische producten en zo veel mogelijk lokale en seizoen producten. helaas vinden we de smaak vaak matig. vlak van smaak en niet uitgesproken. de balans smaak vs gezond gaat te... Concept is prima. biologische producten en zo veel mogelijk lokale en seizoen producten. helaas vinden we de smaak vaak matig. vlak van smaak en niet uitgesproken. de balans smaak vs gezond gaat te ver naar gezond. er wordt erg weinig gebruik gemaakt van kruiden en specerijen. vaak moeten we zelf dit laatste er aan toe voegen om een wat rijker smaak pallet te krijgen. ook zitten de producten vaak onder het zand. vooral de koude grond teelt. als het biologische is hoeft het nog niet onder het zand te zitten. het is voor het milieu beter dat dit lokaal gebeurt dan dat elke gebruiker zijn eigen spullen moet schoonmaken. deze gebruiken vaak stromend water wat direct wegloopt terwijl de teler dit massaal kan doen en eventueel het water weer kan gebruiken om zijn producten van water te voorzien. bezorging laat ook te wensen over. bezorgers zijn vriendelijk maar bijna altijd (veel) te vroeg.

seizoen producten, biologische. bezorging belt (meestal) voor de bezorging.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

bezorging, zorg dat ze niet te vroeg voor de deur staan. meer informatie op de receptenkaart over de producten, wie de teler/boer is, waar het vandaan komt. maak meer gebruik van kruiden en... bezorging, zorg dat ze niet te vroeg voor de deur staan. meer informatie op de receptenkaart over de producten, wie de teler/boer is, waar het vandaan komt. maak meer gebruik van kruiden en specerijen, ook die kunnen biologische zijn. op een makkelijker manier aangeven als er wat mis is met een product of recept, neem voorbeeld aan hello fresh. en kijk eens of de producten meer centraal schoon gemaakt kunnen worden. en pas volgende keer de onderstaande vraag aan. het ligt er maar net aan aan wie je de aanbeveling doet. als iemand voor een echt product gaat wat compleet wordt bezorgd en niet zo om de afkomst van de producten gaat dan zou ik eko menu niet aanbevelen. iemand die de afkomst wel belangrijk vind en het niet zo erg vind om iets meer werk aan het recept en bereiding te besteden misschien wel

Al klant sinds Willem & Drees met persoonlijke levering van een lokaal persoon. Na overname Ekomenu vooral ervaren dat:
-Uitbreiding recepten
-Keuze in recepten
-Uitgebreid...
-Uitbreiding recepten
-Keuze in recepten
-Uitgebreid assortiment om bij te kopen
-Producten over het algemeen van goede kwaliteit
-Genoeg aanbod voor vegetarisch

-Aanbod vegetarisch
-Lokaal, vers en seizoensproducten
-Bezorging (gekoeld in milieuvriendelijke verpakking)
-Biologisch
-Niet na te denken, altijd gezond met voldoende...
-Aanbod vegetarisch
-Lokaal, vers en seizoensproducten
-Bezorging (gekoeld in milieuvriendelijke verpakking)
-Biologisch
-Niet na te denken, altijd gezond met voldoende groenten
-Variatie / gemak van recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

-Navigatie website ten aanzien van het vinden van de wekelijkse recepten (selecteren wat je wilt)
-Navigatie website ten aanzien van het aan / uit zetten van weken / bestellingen
-Alle...
-Alle producten worden gekoeld geleverd hoewel niet alles in de koelkast hoeft, echter doordat het gekoeld is geweest gaat het sneller om als je het toch uit de koelkast laat
-Variatie op vegetarische recepten (toch regelmatig flamkuchen gezien, curry's)
-Optie's voor andere recepten (x een uitgebreidere lunch of dessert meebestellen omdat het weekend is)

Prima.

Afwisseling in recepten, goede kwaliteit producten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Blijven letten op hoeveelheid en soort verpakking.

Mamsie

In het begin zeker kwaliteitsvol.
Laatste paar bestellingen teleurstellend wat kwaliteit van de verse producten betreft.
De service is goed.

Goede service.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Verse producten niet te lang op voorhand in verpakking doen.
Groenten tonen verslapping en kwaliteit is minder bij aankomst.

Joke Melles

Over het algemeen ben ik tevreden over EKOMENU; soms gaat er wat mis, maar dan neem ik contact op met de klantenservice en dan wordt ik meestal goed en op vriendelijke wijze geholpen.

Goede levering, vaak lekker eten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De website vind ik nogal onoverzichtelijk. De recepten vind ik vaak nogal op elkaar lijken; bovendien weinig vis.