EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Diane

Versheid is over het algemeen goed. Bladgroenten hebben erg te leiden door de vochtintwikkeling bij de manier van koelen. Zo erg dat we deze soms weg moeten gooien. En de verpakking valt regelmatig... Versheid is over het algemeen goed. Bladgroenten hebben erg te leiden door de vochtintwikkeling bij de manier van koelen. Zo erg dat we deze soms weg moeten gooien. En de verpakking valt regelmatig uitelkaar, wat irritant is en veel werk.

Biologisch
Veel groenten
Veel volkoren producten, zilvervliesrijst en alternatieven voor zuivel en voor vlees

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De verpakking is slecht, waardoor deze uit elkaar valt na koeling en het condens dat dan onvermijdelijk optreedt. Dat moet echt verbeterd worden. De website is erg onoverzichtelijk. Het is elke keer... De verpakking is slecht, waardoor deze uit elkaar valt na koeling en het condens dat dan onvermijdelijk optreedt. Dat moet echt verbeterd worden. De website is erg onoverzichtelijk. Het is elke keer weer zoeken wat waar staat.

Goede producten en lekkere menu’s

Lekkere recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Website is niet even helder waar je wat vindt.

Carmen Green Heart

In het begin was ik er blij mee..leuke recepten en lekker. Nu lijkt het allemaal wat minder te worden, de kwaliteit van het fruit bv. en helaas ontbreekt er steeds vaker iets van de maaltijd en dan... In het begin was ik er blij mee..leuke recepten en lekker. Nu lijkt het allemaal wat minder te worden, de kwaliteit van het fruit bv. en helaas ontbreekt er steeds vaker iets van de maaltijd en dan meestal het vlees of de feta of is er gewoon te weinig groente als je het gaat nawegen.

Biologisch eten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De laatste tijd ontbreekt er vaak iets in de maaltijden en kan ik de maaltijd niet koken. Vervolgens zijn jullie niet altijd te bereiken.
Eerlijk gezegd denk ik erover om te stoppen.

Op 1 levering na altijd wel iets kapot

Kok

Onze ervaring is op dit moment, dat de groentes snel slap en verdord zijn, wat ik erg jammer vind. 2 weken geleden moest ik zelf vis weggooien omdat het niet goed meer was maar de datum dateerde van... Onze ervaring is op dit moment, dat de groentes snel slap en verdord zijn, wat ik erg jammer vind. 2 weken geleden moest ik zelf vis weggooien omdat het niet goed meer was maar de datum dateerde van die dag. We bewaren de zakken in de koelkast , we krijgen het immers koel aan. Moeten we misschien de groentes uit de zakken halen? We hebben vaak voor 4 dagen en onze ervaring is dat dat niet wil met de groentes.

Lekkere maaltijden met weinig koolhydraten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Iets bedenken om de groentes vers te houden voor min 4 dagen. Misschien met open zakken en die dan in een doos verpakken?

Anna

Veel mogelijkheden en originele, lekkere recepten

Veel keuze en veel informatie om goede keuze te maken.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Minder plastic? Werken met statiegeldpotten?

Annemieke

(H)eerlijk, gevarieerd en biologisch eten. Keuze uit voldoende recepten die passen bij mijn levensstijl.

‘Box’ voor elke levensstijl en gezinssamenstelling. Biologisch en hopelijk nog steeds van NLse bodem.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ik beweer altijd dat jullie verse producten van NLse bodem komen en biologisch zijn maar ik kan dit niet echt goed terugvinden op jullie site. Zijn voor mij dé belangrijkste USP’s. Naast de... Ik beweer altijd dat jullie verse producten van NLse bodem komen en biologisch zijn maar ik kan dit niet echt goed terugvinden op jullie site. Zijn voor mij dé belangrijkste USP’s. Naast de mogelijkheid om menu’s te kiezen die passen bij eetwensen.
Kwaliteit van bijv knoflook en gember mag beter. Of laat t eruit.

Leonie Kok

Ik eet graag biologisch.
Ik eet graag biologisch.
Ik hou niet zo van koken en vind het fijn dat ik er zelf niet over na hoef te denken. Bovendien zijn de gerechten meestal niet zo ingewikkeld. Soms maken we wel een simpele versie van het originele recept.
Ik vind de variatie heel fijn.
We willen graag met ons gezin (deels) vegan eten en dat vind ik qua koken lastig, maar met Ekomenu zijn de gerechten (als het goed is) goed uitgebalanceerd en altijd lekker, zo eten we in elk geval 3x in de week vegan. Soms vragen we ons wel af of er wel voldoende eiwitten in het gerecht zitten. We hebben 2 opgroeiende tieners, dus dat is wel belangrijk.
Ik vind het leuk als jullie samenwerken met bijv. Lisa Steltenpool.
Mijn man vindt het originele recept vaak te flauw en voegt dan allerlei smaakmakers toe, zoals sojasaus, vissaus, chilipeper, etc.
Ik vind het fijn dat het in papieren zakken zit en dat er weinig verpakkingsmateriaal gebruikt wordt.
Ik ben een enorme ambassadeur voor Ekomenu. Ik vertel altijd aan iedereen die het wil horen hoe blij ik met Ekomenu ben.

Lekker, biologisch, gevarieerd.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Misschien zou je voor de vegan-gerechten duidelijker kunnen aangeven hoeveel eiwitten erin zitten en waar die dan in zitten?
Soms mag het van ons wel wat pittiger of gekruider, maar dat kunnen...
Soms mag het van ons wel wat pittiger of gekruider, maar dat kunnen we natuurlijk ook zelf doen.

Op zich prima. Maar meer lactose en glutenvrije gerechten zouden welkom zijn. Paar keer te laat mijn menukeuze doorgegeven, en dan ontvang je "at random" gerechten. Die waren allemaal niet lactose... Op zich prima. Maar meer lactose en glutenvrije gerechten zouden welkom zijn. Paar keer te laat mijn menukeuze doorgegeven, en dan ontvang je "at random" gerechten. Die waren allemaal niet lactose en glutenvrij, en kon ik dus niet klaar maken. Alhoewel het tijdig doorgeven van de juiste gerechten keuze aan mij is, zou ik graag wel goed herinnert willen worden dat er een deadline is.

Opties tot kiezen lactose en glutenvrije producten, alsook aangeven van intoleranties.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Beter herinneren van deadline bestellen, alsook bewust maken van de houdbaarheid van de producten. Hebben een keer op de maandag 3 gerechten gekregen waarbij op de dinsdag de houdbaarheid al afliep.

De zakken worden keurig gebracht! Het is prettig dat je uit verschillende recepten kan kiezen. Je wordt ook goed op
De hoogte gehouden. Het komt wel regelmatig voor dat we iets missen bij het...
De hoogte gehouden. Het komt wel regelmatig voor dat we iets missen bij het recept. We hebben wel soms het gevoel van dat het veel kariger is als vroeger, vooral met verse kruiden.

Informatie

Verse kruiden.