EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Fijne recepten/ variatie, suuuuuperfijn dat alles biologisch is en zoveel mogelijk lokaal.

Biologisch, variatie, veel vega, mogelijkheid tot boodschappen erbij van Ekoplaza, fijne bezorging (vooraf bellen, vast moment, tijdsindicatie etc.)

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Op de recepten of in de enveloppe met recepten aangegeven de geadviseerde volgorde van de recepten. Nu moet ik de mail steeds bewaren en het zelf opschrijven.

Alexandra

Gemakkelijk dat ze aan de deur brengen en de juiste porties zodat je niets in de vuilnisbak moet smijten.

Prima, goed verzorgd en lekkere recepten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Misschien een alternatief voor plastic verpakkinge n

Steeds verrassende groenten en bereidingswijzen.

Vers, passend.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Geweldig zoals het nu gaat.

Riny Hinkamp

Lekkere recepten
Meestal goede verse groente maar de sperzieboontjes zijn de laatste paar weken geen topkwaliteit
Verder alleen...
Verder alleen maar goede ervaring

Het eten is heel gevarieerd.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Over het algemeen goed. Juiste hoeveelheid eten, duidelijke recepten. Helaas ontbraken er twee keer ingrediënten in de zak en één keer is het niet geleverd. Dit is wel weer netjes opgelost.

Zie boven

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Extra check bij inpakken.

Christine

Over het algemeen ben ik zeer positief. Het is handig en goed.

Bezorging, gemak en meestal goede recepten met goede producten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Sommige recepten mogen pittiger. Afgelopen tijd gerechten met teveel rode ui(te overheersend)

Riny Hinkamp

Verder alleen...
Verder alleen maar goede ervaring

Het eten is heel gevarieerd.

Yvonne Huter

Goede, smaakvolle producten, soms net aan houdbaar, smaakvolle gerechten, soms wat saai van smaak, nette aflevering van de gerechten, vlotte en adequate klantenservice

Uitstekende producten, keuze uit veel verschillende maaltijden, duidelijke recepten
Enig kritiekpunt is de bezorgdienst. Hun berichten over wanneer ze langs komen kloppen lang niet altijd, en omdat de tijden in de app dan naar achter blijven verschuiven kost me dat soms de hele middag. Het maakt me niet uit of ze vroeg of laat langs komen, als hun berichten maar kloppen!

Zie hierboven.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De bezorging kan beter. Zie hierboven. Ik zou ook wel willen afhalen bij de Ekoplaza op de Nachtegaalstraat te Utrecht, maar die keuzemogelijkheid ontbreekt op de website ...