EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

RJ vd Zande

Helaas de laatste weken telkens iets mis. Geen recepten kaarten of missende ingedienten. Ik dta op het punt om te stoppen. Jammer, want inhoudelijk vind ik het fijn eten en gemak.

Biologisch, vaak verrassende recepten, gemak

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Een app om makkelijker recepten te selecteren. Is nu niet echt gebruiksvriendelijk op telefoon via website.

Yo

De recepten zijn prima. Recepten met aardappelen hoeft voor mij niet persé. Kwaliteit van de verse producten laat soms te wensen over: verlepte sla, zachte uien, ingedroogde gember, zachte... De recepten zijn prima. Recepten met aardappelen hoeft voor mij niet persé. Kwaliteit van de verse producten laat soms te wensen over: verlepte sla, zachte uien, ingedroogde gember, zachte komkommer. Dat kan eigenlijk niet. Soms zijn de zakken waar de maaltijden in zitten kletsnat aan de onderkant. Dat komt ws door het vervoer maar komt de kwaliteit van de verse producten niet ten goede.

(Ik heb geen oordeel over de klantenservice, geen contact mee gehad)
Biologisch. Fijn als producten in afbreekbaar materiaal worden verpakt.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Kwaliteit van de verse producten beter in de gaten houden.

Lekkere recepten en goede producten. Bezorging laat te wensen over.

Verse producten, lekkere, originele recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Er wordt vaak niet binnen het beloofde tijdsvak bezorgd en de zakken worden los overhandigd, wat ik niet zo hygienisch vind. Met de duurdere ingrediënten (bijvoorbeeld vis) wordt iets te zuinig... Er wordt vaak niet binnen het beloofde tijdsvak bezorgd en de zakken worden los overhandigd, wat ik niet zo hygienisch vind. Met de duurdere ingrediënten (bijvoorbeeld vis) wordt iets te zuinig gedaan.

Peter

Ekomenu is als een kleuter die groeit. Nu bijna een volwassennbedrijf met hoogwaardige kwaliteit en service.

Af en toe zeer verrassend lekkere topgerechten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Stop met de bijbetaling op sommige gerechten. Wij kiezen ze nooit.

Voorheen was het heel goed, laatste weken was het minder. Verkeerde gerechten ontvangen (bijvoorbeeld twee keer flammkuchen), kapotte producten en producten die beschimmeld waren.

Biologisch eten met variabele recepten!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De juiste maaltijden leveren, en uitgebreidere keuze qua leveringsdag.

Menu’s aangepast aan leefstijl is fijn, goede porties, duidelijke makkelijke recepten, prima communicatie

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Website is wat lastig te vinden, zeker de kalender

Verrassend & gezond.

Biologisch, gezond & seizoensproducten.
Soms gemakkelijk & snel bij voorgesneden groentjes bevoorbeeld. Lekkere smaakcombinaties! Ik kies bewust voor veel groenten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Liever soms verse kruiden ipv zakjes.
Liever soms verse kruiden ipv zakjes.
Er zitten vaak foutjes in de zakken, zoals geen paprika, te weinig of te veel van de iets,… Best spannend soms, maar heb tegenwoordig altijd reserve groenten in de frigo en vlees in de diepvries.
Op de fiches staat altijd de portie groenten per persoon. ?? Dit zou ook duidelijker mogen zijn bij het kiezen van de menu’s, want ik kies op basis van meeste groentjes…
Porties zijn ook niet altijd gelijk… Soms is er veel over, soms echt te weinig.
Soms veel werk bij erwtjes doppen bevoorbeeld.

Nils

Veel keuze in recepten, redelijk op tijd geleverd en elke week kan je meer of minder recepten keizen voor meer of minder personen. Wel weinig op voorhand te bestellen (max 2 weken) . Handig dat je... Veel keuze in recepten, redelijk op tijd geleverd en elke week kan je meer of minder recepten keizen voor meer of minder personen. Wel weinig op voorhand te bestellen (max 2 weken) . Handig dat je kan bijbestellen, dingen die je vaak niet zomaar in de normale supermarkt vindt. Website is niet zo overzichtelijk.

Veel keuze in recepten, redelijk op tijd geleverd en elke week kan je meer of minder recepten kiezen voor meer of minder personen. Voor ons is het goed dat er paleo en vegan keuzen bij zijn.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De recepten zonder vlees of vis (vegan/vegetarisch) zijn eigenlijk niet zo lekker, en eigenlijk zouden die op zich goedkoper mogen omdat vlees/vis de duurste componenten zijn. Vegetarisch eten is... De recepten zonder vlees of vis (vegan/vegetarisch) zijn eigenlijk niet zo lekker, en eigenlijk zouden die op zich goedkoper mogen omdat vlees/vis de duurste componenten zijn. Vegetarisch eten is normaalgezien goedkoper. De box is eigenlijk op zich duur in vergelijking met concurrenten zoals Hellofresh, en zeker in vergelijking met zelf je ingrediënten te kopen, zelfs lokaal en bio. Dat is voor ons de hoofdreden Ekomenu niet zo veel te gebruiken.

We hebben een tijdje wekelijks een eko menu gehad. Echter vinden wij de recepten niet allemaal even smakelijk. We bestellen ook bij marley spoon. Daar vinden we de recepten heel aantrekkelijk maar... We hebben een tijdje wekelijks een eko menu gehad. Echter vinden wij de recepten niet allemaal even smakelijk. We bestellen ook bij marley spoon. Daar vinden we de recepten heel aantrekkelijk maar die zijn niet biologisch. Dat vind ik een nadeel.

Biologisch. Bezorgd aan huis

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Aantrekkelijkere recepten. Bijvoorbeeld als bij Markey spoon. Minder koolhydraten

Ik vind de recepten slecht. Producten goed.

Recepten verbeteren. Vooral vleesbereiding