EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Carola

Elke week weer een fijne verrassing in welke maaltijden we gaan maken. En allemaal even lekker en gezond!

Steeds een zeer gevarieerd aanbod

Sommige groenten hebben moeite met de kou tijdens het vervoer

Zeer tevreden over de producten en vele verschillende gezonde gerechten. Prijs/kwaliteit dik in orde.

Hoeveelheid groente. Weinig verpakkingsmateriaal.

Website gebruiksvriendelijker maken.

Erg lekker vegetarisch eten en ook zeer gemakkelijk

Gewoon erg lekker!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Voorheen wat problemen met levering, met nieuwe leverancier nog niet

Ideaal om meet variatie aan te brengen in mijn gezonde eetpatroon. Als je zelf boodschappen doet dan kies je toch vaak hetzelfde en bovendien is er risico op impulsaankopen. Ekomenu is goedkoper dan... Ideaal om meet variatie aan te brengen in mijn gezonde eetpatroon. Als je zelf boodschappen doet dan kies je toch vaak hetzelfde en bovendien is er risico op impulsaankopen. Ekomenu is goedkoper dan wanneer ik zelf biologische ingredienten haal en kook.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Graag de recepten op maximaal 25 minuten bereidingstijd.
Af en toe ontbreekt een ingredient..
Vlees en vis hebben na een paar dagen soms bolstaande verpakking terwijl...
Graag de recepten op maximaal 25 minuten bereidingstijd.
Af en toe ontbreekt een ingredient..
Vlees en vis hebben na een paar dagen soms bolstaande verpakking terwijl houdbaarheidstermijn niet is overschreden

Tania

Ben nog maar n paar maand bezig met Ekomenu maar ik ben ondertussen erg enthousiast. Verwachtingen zijn telkens hoog bij het openen van een nieuwe bruine zak voor de dag.

De variatie. Ook voor ketogene gerechten

De gemakkelijke recepten

De verse produkten ( last but not least)

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Geen verbeterpunt maar n idee. Sommige gerechten zijn zo lekker dat ik ze wel meermaals zou willen herhaald zien..

Duurzaam, lekker, makkelijk, betaalbaar.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Site gebruiksvriendelijker, oa inlog onthouden en eenvoudiger UX voor menu aanpassen en bestelling pauzeren.

Nienke

Lekkere recepten en fijn dat je nu zelf tussen recepten kan kiezen. Wel vaak missende ingrediënten, ook regelmatig dat het recept voor 3 personen erg ongunstig is en bijvoorbeeld minder dan 200 g... Lekkere recepten en fijn dat je nu zelf tussen recepten kan kiezen. Wel vaak missende ingrediënten, ook regelmatig dat het recept voor 3 personen erg ongunstig is en bijvoorbeeld minder dan 200 g groente bevat. Doperwtjes uit pot midden in de zomer vind ik ook niet logisch.

Biologisch, gezond, rekening houden met seizoenen.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Meer vers. Vaak groente niet lang genoeg houdbaar, misschien duidelijker vermelden dat bepaalde ingrediënten beter uit de zak gehaald kunnen worden en hoeveel dagen iets houdbaar zou moeten zijn.

Komend van de beebox, ging ik over Ekomenu. Ik mist de oranje box, waarin eieren vrijwel altijd de rit overleefde, en van waar ik besloot wat de ijskast in moest en wat buiten de ijskast bewaard... Komend van de beebox, ging ik over Ekomenu. Ik mist de oranje box, waarin eieren vrijwel altijd de rit overleefde, en van waar ik besloot wat de ijskast in moest en wat buiten de ijskast bewaard kan blijven. Ik ben zeker tevreden, de klanten service lijkt sneller en verbeterd. Het zijn mooie producten en gerechten in het algemeen lekker en gezond met biologsiche seizoensproducten.

kwaliteit producten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

doe de eieren in een recyclebaar en steviger doosje met statiegeld .

Lekkere recepten, prima keuze, aan de dure kant

keuze uit recepten, kunnen pauzeren

soms ontbreken ingrediënten

Carola