EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Over het algemeen tevreden! Wel een aantal feedback punten, zie onder.

Lekkere biologische maaltijden. Gemakkelijk te maken. Variatie in de maaltijden .

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms is de groente karig: uien ter grootte van een stuiterbal, ver afgesneden prei. Daardoor is de hoeveelheid groente soms echt te weinig.
Bezorging: onze leverdag is maandag tussen 17:00 en...
Bezorging: onze leverdag is maandag tussen 17:00 en 22:00. Ze komen sinds de avondklok nog altijd eerder (vaak rond 15:00 of 16:00), wat voor ons heel lastig is met werk. Bezorging bij buren vinden wij niet fijn, omdat het dan ongekoeld staat. Graag weer gewoon na 17:00 zoals de afspraak is.
Afgelopen maandag werd de bezorgdag zonder aankondiging ineens verschoven naar dinsdag en stonden ze om 14:00 voor de deur. Moest ik onverwacht van mijn werk naar huis komen om de box, die bij de buren was afgeleverd, in de koelkast te kunnen zetten. Hier ben ik heel ontevreden over, ik hoop niet dat dit vaker gaat gebeuren.

(Bewerkt)

Over het algemeen tevreden! Wel een aantal feedback punten, zie onder.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Bezorging: onze leverdag is maandag tussen 17:00 en...

Goed over het algemeen!

Lekkere recepten

Misschien andere bezorg momenten,

Over het algemeen goed. Het is fijn om elke week drie gezonde, lekkere, vegetarische, biologische gerechten op tafel te kunnen zetten. Soms missen we in gerechten de 'vleesvervanger' of is deze voor... Over het algemeen goed. Het is fijn om elke week drie gezonde, lekkere, vegetarische, biologische gerechten op tafel te kunnen zetten. Soms missen we in gerechten de 'vleesvervanger' of is deze voor drie personen weleens aan de krappe kant.

Goede kwaliteit producten, lekkere recepten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

- Klaarmaken van gerechten duurt bij ons vaak langer dan staat aangegeven. Bij ons maakt meestal 1 persoon het eten klaar, en bij 3 personen kost het waarschijnlijk door meer snijwerk vaak ook meer... - Klaarmaken van gerechten duurt bij ons vaak langer dan staat aangegeven. Bij ons maakt meestal 1 persoon het eten klaar, en bij 3 personen kost het waarschijnlijk door meer snijwerk vaak ook meer tijd dan voor 1 persoon. Nou ja, misschien iets om rekening mee te houden?
- Bij 3 personen is er vaak in verhouding wat minder, vaak van de 'vleesvervanger' of noten.

Over algemeen goed, heb wel een aantal ideeën er bij geschreven.

Biologisch en lekkere gerechten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

* Volgorde van aanwijzing van recept op tijd doen. Soms moet ik iets op het eind iets klaarmaken dat veel langer durt dan de rest van het menu.
* Soms zijn de producten minder vers
* 2...
* Soms zijn de producten minder vers
* 2 maal de leeskaarten niet gekregen
* De lengte van de levertijd, bv van 11 tot 18u. Normaal geen probleem mits men de maaktijd gewoon thuis ergens neer zet.
* Graag een makkelijke plek op website om aan te geven waar ze de maaltijden mogen zetten als we niet thuis zijn.

Goed over het algemeen!

Lekkere recepten

Misschien andere bezorg momenten,

Wouter van der Kamp

Gewoon prima

Variatie van gerechten en flexibiliteit

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Regelmatig kleine of missende producten waardoor ik zelf moet aanvullen (1 a 2x per maand)

Ik vind het bestel proces niet super intuïtief, maar de inhoud van de boxen zijn super!

De inhoud van de pakketten is altijd goed. Veel in afbreekbaar plastic. Heel blij mee

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De recepten lijken soms wat op elkaar. Bepaalde manieren komen terug. En het mag wat meer gekruid/pittiger.

Ik ben zeer tevreden.

lekkere bio producten
originele recepten, lekker
veel keuzes in soorten menu's (veggie, snel, koolhydraatarm...)
service ok

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

af en toe een leverfout of een product dat niet goed meer is. Eén keer een potje chutney open in de zak. Uren kloppen ook niet altijd.
Mails van Frank de groentenkok als je op pauze hebt...
Mails van Frank de groentenkok als je op pauze hebt gezet is niet nodig.
Een link naar je leverdata op de website zou handig zijn, nu moet ik altijd gaan zoeken en ah ja bij mijn lidmaatschap! niet zo logisch.

Over het algemeen goed! Leuke recepten, grappige vergeten groenten, en vaak heerlijk.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Geen exra groente leveren (bovenop het recept. Gebeurt vaak met courgettes, krijgen we er 2 of 3 ipv 1). Dit krijgen we vaak niet op en het is zonde om weg te gooien.