EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Heel handig en lekker en gezond eten!

Goede recepten!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Op de website ervoor zorgen dat er bij de automatische keuze van de menu's geen recepten worden geselecteerd met ingrediënten waar je een allergie voor hebt aangegeven.

Hubert

Ik ben echt enorm blij met Ekomenu. Met 2 kleine kids en een redelijk druk leven is het echt een uitkomst. De recepten zijn makkelijk te maken, lekker en ook nog eens gezond. Super!

Biologisch, recepten, service

Sylvana Langezaal

Mijn ervaring met Ekomenu is goed. Snelle reactie mocht zich een probleem hebben voorgedaan. Lekkere producten. Het enige 9s dat er wel heel veel gerechten keto zijn en dat vind ik niet altijd goed... Mijn ervaring met Ekomenu is goed. Snelle reactie mocht zich een probleem hebben voorgedaan. Lekkere producten. Het enige 9s dat er wel heel veel gerechten keto zijn en dat vind ik niet altijd goed vullen. Ik kies op gerecht wat mij lekker lijkt dus ik let niet altijd op of het voor een bepaald dieet is.

Goede kwaliteit.
Snelle klantenservice.
Vriendelijk en meedenkend
Bezorging goed
Lekkere producten
Vernieuwend

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Duidelijker aangeven als je op pauze zet dat je nog op de bevestigingsknop moet klikken.
Als ik in de winkel een bepaald product bij wil bestellen kan ik niet dat product intypen waardoor je door de groepen moet zoeken wat je wilt hebben dat is vervelend en tijdrovend.
Misschien een leuk idee om iedere maand of 2 maanden een gratis product toe te voegen. Ik kreeg laatst zout van herbamare in mijn pakket en was er heel blij mee.

Lekker gevarieerd en gezond

Gezond en biologisch.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms wat overrijp fruit en verlepte groenten zoals bruine venkel

Heel goed. Lekker, vers. Ik bestelde Vegan, maar soms was het een klein beetje te weing voor 3 grote eters

Gevarieerde recepten, lekker, thuis geleverd en biologisch...

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms was het niet voldoende voor 3 grote eters, ik bestelde uiteindelijk voor 4 personen om voldoende te hebben.

Goed, lekkere maaltijden, biologisch en gezond

goede variatie, uitgebalanceerde recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Heel soms problemen met hoeveelheden: misschien iets beter in de gaten houden; laatst stond er 600 g wortels, maar kreeg ik maar 300g. Verder niets aan te merken.

FIJN ! Echt ! We bestellen nu al 14 maanden ononderbroken en we blijven dit doen! Origineel, afwisselend, heerlijk en wat een ruime keuze! Dank !

Origineel, afwisselend, heerlijk, en wat een ruime keuze!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Misschien nog iets minder plastic.
Vis in het recept is altijd te weinig. Desgevallend betalen we wat meer voor wat meer vis.

Henri

Lekkere gerechten die een merkbaar positief effect hebben op mijn gezondheid. Het zorgt er ook voor dat ik me echt beter voel

Veel variatie en alles is voldoende aanwezig om het klaar te maken. Duidelijke recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Het is een klein iets maar ik begrijp het voordeel niet bij het aanmelden van een nieuwe deelnemer. Het kan aan mij liggen maar ik kan de korting niet verzilveren

Rik Schelbergen

Over het algemeen goed. Bezorging is fijn, van tevoren wordt je nog even opgebeld. Menu's zijn over het algemeen lekker. Soms aan de flauwe kant (weinig kruiden!), soms wat kleine porties.

Veel keus uit biologische recepten, én makkelijk dieet wensen aan te geven / te filteren

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms wat grotere porties, soms wat meer kruiden.

Annemarie

Een fijne maaltijdbox met biologische producten.

- de kwaliteit van de producten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

- wij hebben verschillende keren een klacht ingediend over de bezorgtijd. Op de laatste mail hebben wij geen reactie ontvangen.
- de recepten zijn over het algemeen lekker, maar wel...
- de recepten zijn over het algemeen lekker, maar wel simpel.
- er is een beperkte mate aan producten om bij te bestellen, dit zou uitgebreider mogen.