EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Goed eten, handig en inspirerend, maar helaas te kostbaar voor ons nu.

Makkelijk en lekker.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Het mag betaalbaarder. Als dat kan.

In het begin waren we er heel erg blij mee, maar na een aantal bestellingen hadden we het idee dat er veel dezelfde ingrediënten gebruikt worden, vooral de wortel en ui komen veel voor. We hadden... In het begin waren we er heel erg blij mee, maar na een aantal bestellingen hadden we het idee dat er veel dezelfde ingrediënten gebruikt worden, vooral de wortel en ui komen veel voor. We hadden ook twee keer dat een paprika en een ui bedorven was.

Biologisch en levering.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Meer variatie in ingrediënten.

Mieke Mutsaerts

Jammer dat jullie voor lams - en kalfsvlees kiezen,heb liever gewoon rund - varkens of kippenvlees.
Dit is voor ons een groot min - punt.
Verder een groot compliment voor de menu’s en...
Dit is voor ons een groot min - punt.
Verder een groot compliment voor de menu’s en producten.
Gr.Mieke

Shirley van der sman

Fijn dat je bij het kiezen allergieen aan kan geven en dat je in een oogopslag ziet of het menu geschikt is. Er zijn vaak genoeg opties lactosevrij.
Fijn dat het plastic composteerbaar is,...
Fijn dat het plastic composteerbaar is, duurzame keuze van boodschappen doen en dat alles biologisch is.

Jammer dat je maar 2 weken vooruit kan plannen.
Ik moet ook altijd in mijn mail terugzoeken naar de recepten, dat is onhandig.

Biologisch, vegan/lactosevrije opties, composteerbaar materiaal, seizoensproducten van lokale boeren, makkelijke recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ik heb iedere week wel een beschimmeld product erbij zitten. Dat zorgt ervoor dat ik erover nadenk om het stop te zetten. Ik vind het best duur en zonde als ik altijd een product weg moet gooien.... Ik heb iedere week wel een beschimmeld product erbij zitten. Dat zorgt ervoor dat ik erover nadenk om het stop te zetten. Ik vind het best duur en zonde als ik altijd een product weg moet gooien.

Makkelijker de recepten kunnen vinden, bijv. Met een app zoals bij hello fresh.

Super blij mee
Enige is het menu knline aanpassen niet hee gebruiksvriendelijk. Intuitievere webapp of app zou fijn zijn

Gemak
Recepten
Bezorging
Menu karten

Website
Sommige recepten zijn minder soms overheerst een ingrediënt nogal

Positief! Fijn dat je weinig afval overhoudt en dat de ingrediënten vaak lokaal zijn geproduceerd. De hoge kwaliteit van de biologische producten waarderen we enorm.

Kwaliteit producten, lokale ingrediënten, smaak gerechten en de eenvoudige recepten. Fijn dat je producten mee kan bestellen in de winkel, zodat ik minder naar onze -veel te drukke- supermarkt hoef.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Website kan beter, het is nu niet mogelijk om je volgende bestelling alvast te plaatsen omdat je dan steeds de melding krijgt dat je je vorige bestelling nogmaals moet bevestigen.
Van ons...
Van ons mogen de recepten wel iets 'spannender' zonder concessies te doen aan de carbon footprint uiteraard.

Tot nu toe wisselend wat betreft groenten en recepten. Te vaak stamppot en erg veel ui in de recepten. Wel prettige en correcte levering.

Correcte aflevering en bezorgtijden

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Meer variatie in groenten en minder uien, in ieder geval in kleinere hoeveelheden

Het is fijn om een zak uit de koelkast te trekken en te gaan beginnen met koken. In het verleden deed ik een uur over een weekplanning en een boodschappenlijst maken. Nu dus 15 minuten. Porties... Het is fijn om een zak uit de koelkast te trekken en te gaan beginnen met koken. In het verleden deed ik een uur over een weekplanning en een boodschappenlijst maken. Nu dus 15 minuten. Porties zijn soms wel erg groot. Ik vind het ook m jammer dat als we een vlees gerecht nemen het 100 gr is ipv 75, wat veel beter is voor de mensen en milieu. Ik kies de gerechten uit op basis van de naam, maar vaak zitten er ook dingen doorheen die een van ons niet lekker vinden, en ik vind het jammer dat er sausjes bij zitten die veel suiker bevatten zoals ton mosterd dille dressing. Die kan je makkelijk zelf maken netzoals hummus.

Biologisch, per gerecht verpakt, lekker veel groente

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Meer volkoren producten en minder voorverpakte sausjes

Wat een waardelozen enquête, alleen maar bedoelt om reviews te krijgen. En zelfs dat werkt niet.

Redelijk. De levering kan beter, de koerier staat vaak bij het verkeerde huis. Daarnaast vind ik ook de maaltijden soms wat gezocht. Het gaat mij om de bioproducten en dan vind ik een stamppot... Redelijk. De levering kan beter, de koerier staat vaak bij het verkeerde huis. Daarnaast vind ik ook de maaltijden soms wat gezocht. Het gaat mij om de bioproducten en dan vind ik een stamppot prima. En niet allerlei liflafjes.

Klantenservice

Meer Gewone recepten.

M.Oehlers

Ik wilde ekomenu proberen omdat er een mogelijkheid was tot koolhydraatarme maaltijden. Ik ben vrij snel weer overgestapt omdat de hoeveelheden zo minimaal waren dat ik me een beetje bekocht voelde,... Ik wilde ekomenu proberen omdat er een mogelijkheid was tot koolhydraatarme maaltijden. Ik ben vrij snel weer overgestapt omdat de hoeveelheden zo minimaal waren dat ik me een beetje bekocht voelde, vaak weinig ingrediënten en daarbij ook zeer kleine varianten. Een rode ui ter grootte van een knikker, een mini winterpeentje en dat voor 2 personen, doe er dan wat meer van bij zodat we een normale hoeveelheid calorieën binnen krijgen. Daarnaast kreeg ik vaak melkproducten terwijl ik lactosevrij heb aangevinkt. Verder zat er vaak slechte groente tussen, een broccoli die ik heb moeten weg gooien omdat het helemaal onder de beestjes zat, en bedorven aubergine, waar ik overigens een mail over heb gestuurd maar nooit antwoord gekregen. Bij de derde keer dat ik iets weg moest gooien(en dan googelen met wat ga ik dan eten)was ik er wel klaar mee. Jammer maar ik ben weer terug bij hello fresh

mooi dat het biologisch is, vlees was vaak lekker

betere hoeveelheden, betere producten