EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Prima service tot nu toe. Goede communicatie per mail. Ook als er eens iets mis is gegaan. Zoals menukaarten te laat.

Goedr service

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms is een menu wat te weinig voor 2 pp. Hebben wij 1 keer laten weten met foto. En vonden jullie toen ook. Nog 2x voorgekomen, hebben wij niet meer gemeld.

Febe

Veel receptkeuze, vooral ook veel verschillende vegetarische opties. Ruim voldoende eten voor 2 personen in één pakket. Vriendelijke bezorging, altijd op de afgesproken tijd en datum.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

We hebben 1x rotte wortels in het pakket gehad, maar verder altijd verse producten.
Website is wat onoverzichtelijk. Niet duidelijk aangegeven waar bepaalde informatie gevonden kan worden.

C. Ross-Gerritse

Enige biologische maaltijdboxleverancier. Prima communicatie
Bereidingstijden kloppen niet, wellicht omdat ik (te) lang bezig ben met het wassen en snijden van de groenten....

-Biologische produkten
-Wekelijkse (biologische) boodschappen mee bestellen

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

-De groenten in gewicht aangeven en leveren (1 ui is soms een heel kleintje dan weer heel groot; dat zelfde geldt voor andere groenten zodat regelmatig de receptuur niet meer klopt, ook omdat af en... -De groenten in gewicht aangeven en leveren (1 ui is soms een heel kleintje dan weer heel groot; dat zelfde geldt voor andere groenten zodat regelmatig de receptuur niet meer klopt, ook omdat af en toe de groenten gedeeltelijk “rot” zijn.
Wellicht te ondervangen door, waar mogelijk, voorgesneden groenten te gebruiken/leveren.
-Vaker als alternatief voor rijst, pasta en aardappelen een koolhydraat-arme variant aanbieden.
- de receptkaarten bij de producten doen, zo hoeven ze niet apart verzonden te worden.

Prima gerechten. Vaak ook echt niet te ingewikkeld, al blijft de gestelde bereidingstijd vaak ambitieus... wel kan het soms wat verser als het wordt afgeleverd

Prima gerechten. Helder systeem.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ik heb het idee dat het eten vrij lang onderweg is en in koelingen ed staat voor het er is. Vandaar vaak wat minder vers

Algeheel goede indruk

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Interface om een week te pauzeren is niet echt handig. Een app zou mooi zijn. Fruitzak is vaak matig (weinig fruit).

Carin

Prima!

Bio

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Recepten op de website zijn moeilijk te vinden op een mobiele telefoon en met hele kleine lettertjes (noet geschikt voor mobiel?) Daarom heb ik nu de recepten kaarten

Gemakkelijk besteld, geleverd en klaargemaakt, redelijke ruime keuze. Vegetarische en vegan maaltijden zijn relatief duur voor hun eenvoud.

Gevarieerd aanbod

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De vegetarische en vegan maaltijden zijn eenvoudig en bijgevolg best duur. Ik zou net iets meer verwachten voor die prijs omdat vleesgerechten niet duurder zijn terwijl biologisch vlees en vis toch... De vegetarische en vegan maaltijden zijn eenvoudig en bijgevolg best duur. Ik zou net iets meer verwachten voor die prijs omdat vleesgerechten niet duurder zijn terwijl biologisch vlees en vis toch veel duurder zijn dan plantaardige producten.

karen, graag ook negatieve reviews publiceren anders geen toestemming als onder gegeven

Fijn dat het voedsel duurzaam geproduceerd is. Zeer vriendelijke e behulpzame klantenservice. Recepten om uit te zoeken klinken vaak niet alsof ik ze zelf zou uitzoeken uit een receptenboek, maar... Fijn dat het voedsel duurzaam geproduceerd is. Zeer vriendelijke e behulpzame klantenservice. Recepten om uit te zoeken klinken vaak niet alsof ik ze zelf zou uitzoeken uit een receptenboek, maar zijn bijna altijd gewoon wel lekker. Grote nadeel is dat er veel verpakkingsmateriaal om zit, bij een 4-persoonsportie krijg je gewoon 2x zoveel plastic als voor een 2-persoonsportie. De papieren zakken in de koelboxen hebben bij ons te vaak lekkage gegeven doordat de bodem eruit zakte omdat die vochtig was geworden of de bezorger het onhandig droeg, waardoor er iets in de zak kapot ging en alles vies en nat werd en er producten verloren gingen. De klantenservice lost dat zeer vriendelijk op, maar het gaat ons echt niet om die paar euro, we kopen gemak. En juist dat gemak is door al die keren ergerns geworden. We proberen nu andere maaltijdboxen uit, maar sluiten niet uit dat we ons pauzemoment weer voortzetten. Hebben de box nu tot en met juli gepauzeerd. De website is zeer gebruikersonvriendelijk bij het wijzigen van de bestelling. ik moest an al die maanden nog steeds opnieuw zoeken hoe het oest en ik ben echt geen kneus.

Lokale producten, meestal goed, alleen met vlees een keer pech gehad, dat was bedorven.
Hoeft niet naar de supermarkt.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Verpakkingmethode verbeteren. Website gebruikersvriendelijker maken. Bijbestelassortiment uitbreiden.

Gevarieerd, altijd lekker en een ‘goed gevoel’ (biologisch, korte lijnen e.d.)

Vers, verrassend

Minder plastic

Maurice van den Heuvel

Gemakkelijk een gezonde hap op tafel zetten.

Gemakkelijke recepten. Veel keuze. Ingrediënten die ik normaal gesproken zou laten liggen. Ben geen keuken prins, maar leer zo wel koken

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms beschimmelde of over de datum producten. Eenmalig een gebroken yoghurt bekertje gehad waardoor het recept niet te maken was. Uiteindelijk goed opgelost.