Zeer lekker, en gemakkelijk te gebruiken, met wekelijkse herinneringen goed op tijd.
Heb je verbeterpunten of tips voor ons?
Voor singles is het nog steeds een dure optie, in vergelijking met 2 personen of meer.
Goede producten, lekkere menu's
Flexibele bestelmomenten, om de x weken
Volkeren producten.
Meer feedback vragen bij recepten zodat deze nog beter kunnen worden.
Divers eten
Minder vaak een product aantreffen dat schimmelt of rot is
Lokale producten, alles in huis voor volledige maaltijd, veel variatie in gerechten
Regelmatig zijn de eieren beschadigd tijdens vervoer of tomaten geplet waardoor de papieren zak doorweekt is.
Op de website zijn secties soms moeilijk te vinden, bijvoorbeeld het aanpassen van je bezorging of de te kiezen recepten. Ik zou een overzichtelijkere indeling fijn vinden.
Elk menu heeft meer dan genoeg ingredienten. We kunnen soms prima met drie personen eten uit een aanbod voor twee personen
Minder verpakkingsmateriaal gebruiken.
Biologisch, veel groenten, vegan optie, weinig verpakkingsmateriaal, gevarieerde recepten
Iets meer eiwitten in de vegan gerechten zou fijn en het is ook niet erg als de kcal dan wat omhoog gaan. Tips voor smaakmakers zou ook kunnen.
Fijn biologisch. Genoeg keuze per keer. De keren dat ik heb aangegeven als een product niet goed was, werd het meteen vergoed.
Ik zou graag voor een paar weken van te voren al kunnen kijken en kiezen.
Pompoen schil vind ik niet fijn om te eten. Super onhandig om nu van stukjes pompoen de schil nog te moeten...
De variatie
Het komt regelmatig voor dat de uien van slechte kwaliteit zijn.