EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Krijg niet altijd de recepten via de post en vind veel porties veel te klein voor ketogeen.zodat je niet voldoende verzadigd bent.

Biologisch en als.enige de.keuze voor ketogeen.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Porties veel te klein (ketogeen). Ben aan het overwegen om over te stappen op hello fresh. Jullie voordeel is alleen dat je ketogeen aanbied en hellofresh nog niet.

Het personeel is vriendelijk, zowel telefonisch als via chat. We ontvingen 2 of 3 x een verkeerd menupakket, waarvan bij 1 menu het vlees een belangrijke smaakmaker was, en wij eten vegetarisch...... Het personeel is vriendelijk, zowel telefonisch als via chat. We ontvingen 2 of 3 x een verkeerd menupakket, waarvan bij 1 menu het vlees een belangrijke smaakmaker was, en wij eten vegetarisch... De verkeerd geleverde pakketten werden financieel gecompenseerd. Er zijn enkele lekkere recepten bij die we bijhouden ter inspiratie.
Het allergrootste struikelblok is de levering door Multi vers. Je kunt als klant een tijdsblok aanduiden. Bij ons is dat maandagen vanaf 17u. Een dag op voorhand krijgen we een e-mail met daarin een richtuur. Dit is het merendeel van de tijd echter vroeger dan 17u. En op maandag zelf komt Multi vers, zonder op voorhand te verwittigen, nog eens veel vroeger. Door het feit dat we hierop niet kunnen vertrouwen hebben we Ekomenu vier weken gepauzeerd. Deze maandag hebben we besloten terug drie pakketten te bestellen. Wederom vroeger geleverd, zonder communicatie.

Personeel: vriendelijk. Biologische producten, goede kwaliteit. Meestal leuke recepten, sommige zijn zo goed dat we ze bijhouden ter inspiratie.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms missen we groenten die iets meer in het seizoen zijn. We hebben in de winter bijvoorbeeld geen behoefte aan paprika en tomaten. En dat komt soms iets te vaak aan bod in de recepten. Soms missen we groenten die iets meer in het seizoen zijn. We hebben in de winter bijvoorbeeld geen behoefte aan paprika en tomaten. En dat komt soms iets te vaak aan bod in de recepten.
Zoals hierboven (algemene ervaring) irriteren wij ons aan het feit dat Multi vers, ondanks het feit dat Ekomenu bepaalde tijdsblokken garandeert, levert wanneer het hen uitkomt, en dat ook nog eens zonder met ons te communiceren. Wij zijn allebei uit huis werkende mensen. Naast het feit dat Ekomenu biologische producten gebruikt, kozen wij ook voor een stukje gemak, en de rust wetende dat de pakketten op een moment zullen geleverd worden waarop steeds 1 van ons thuis kan zijn.

Positief eetplezier, gevarieerd eten koolhydraatbewust. Fijn dat we hier niet over na hoeven te denken. Wonend in Leiden is ons pakket lang onderweg en zijn vaak de groenten vochtig tgv... Positief eetplezier, gevarieerd eten koolhydraatbewust. Fijn dat we hier niet over na hoeven te denken. Wonend in Leiden is ons pakket lang onderweg en zijn vaak de groenten vochtig tgv koelelementen die ontdooien.
Om die reden zijn we overgestapt naar bezorging bij EkoPlaza. De zakken zijn nu tenminste droog.

Verscheidenheid aan groenten. Leefstijl gerichte boxen. Geen verspilling.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De website verbeteren! . Recepten zoeken is heel lastig. Van eigen bestelde maaltijden de recepten zoeken gaat via bestelhistorie, erg onhandig.

Ekomenu bevalt mij prima.

De biologische producten zijn over het algemeen van goede kwaliteit.

Corrie

Ik was niet zo blij met Eko menu daarom heb ik opgezegd. De recepten waren niet lekker en vaak de groenten verlept of verrot. Ik heb dat aangegeven in meerdere reviews. Dat is echt jammer want ik... Ik was niet zo blij met Eko menu daarom heb ik opgezegd. De recepten waren niet lekker en vaak de groenten verlept of verrot. Ik heb dat aangegeven in meerdere reviews. Dat is echt jammer want ik wilde juist graag een 100% ecologische box. HelloFresh was wel aardig maar te weinig keuze in koolhydraatarm en ik heb nu MarleySpoon die deels let op ecologisch en verantwoord, maar de de recepten zijn erg goed en de ingrediënten tot nu toe (drie maanden) altijd vers en niet rot. Ik bestel altijd 3 maaltijden voor 2 personen, zes maaltijden dus en daar doe ik de hele week mee. Als er dan wat tussen zit wat niet goed is dan heb ik niets anders in huis en dat is dus best een teleurstelling. Na een aantal weken dat meegemaakt te hebben bij EkoMenu plus de slechte smaak van de menu’s, heb ik het opgegeven. Dan maar iets minder ecologisch verantwoord,

Zie boven

Het geeft gemak en goede service! Alleen recepten en afwisseling wat minder

Goede bezorging, goede dienstverlening, vers, weinig verpakkingen

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Voor vegan, vind ik de recepten niet super, ik vind de toevoeging van de curry pasta, legumaise niet echt smaakvol en ben echt geen fan van tempeh. Daarnaast vind ik de variatie in groente echt... Voor vegan, vind ik de recepten niet super, ik vind de toevoeging van de curry pasta, legumaise niet echt smaakvol en ben echt geen fan van tempeh. Daarnaast vind ik de variatie in groente echt tegenvallen, te vaak courgette/aubergine/sla en uien...

Kurt Hansen

Ik heb één keer een box besteld. Die was in orde.

Veggie, bio, verantwoord, duurzaam.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Dat ik onmiddellijk een abonnement moet nemen, vind ik niet kunnen, al helemaal niet op deze manier.

Mirjam

Logisch ik kies voor biologisch.

Verrassende maaltijden.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De website is niet gebruikers vriendelijk. Onduidelijk. Kleine letters. Niet van deze tijd. Je kan bv je bestelling niet meer aanpassen en dat is soms jammer.

Joop en Lucie ten Kate

We zijn eraan begonnen vanwege Corona en minder vaak naar de winkel te hoeven.

Biologische producten van goede smaak. Goede bezorging/bezorgers. Voldoende variatie in recepten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ook eens afwisselen met een ingewikkeld recept, waarbij kooktechniek een rol speelt. Ingewikkelde sausen bv. Recepten speciaal voor stoomoven gebruikers zou handig zijn.