EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Jolande

Heerlijk en gezond wat wil je nog meer als Life style

Creatief maar simpel en goede voeding die smaakt en gezond is. Passend bij de Life style die we nodig hebben.
Dus gezondheid is een belangrijk criterium en een eigenschap voor Ekomenu

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De beriekbaarheid verruimen vd klantenservie

Hgs

In het begin was het online bestellen een crime. Na vernieuwing van de site geen problemen meer.
Wij zijn blij met de bestellingen 'op maat'.

Alles biologisch. Afgepaste hoeveelheid, dus we gooien minder weg

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Wij ontvangen op donderdag onze bestelling, bedoeld voor de volgende week. We moeten meteen controleren wat de houdbaarheidsdatum is. Sommige producten moeten meteen op. De verbeterpunten zijn wat... Wij ontvangen op donderdag onze bestelling, bedoeld voor de volgende week. We moeten meteen controleren wat de houdbaarheidsdatum is. Sommige producten moeten meteen op. De verbeterpunten zijn wat mij betreft het niet leveren van producten dichtbij de uiterlijke houdbaarheidsdatum.

Lenny

Ingrediënten en recepten zijn top, er is wel vaak wat misgegaan met de levering. Er misten ingrediënten. En ook een keer een menu dat ik niet besteld had....

Mooie verse ingrediënten, afwisselend

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Een app zou makkelijker zijn bij het bestellen. En dat de recepten die je kiest meteen bovenaan komen te staan in de lijst recepten.

Femke

Goed. Fijne gerechten en biologisch

Lekker en gezond!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ja, soms zijn producten niet rijp.
Ik mis een app! De website werkt niet makkelijk.

We zochten een foodbox-dienst die met biologische producten werkt. We dachten Ekomenu een tweetal weken uit te proberen, maar zijn niet gestopt met bestellen. De recepten zijn steeds makkelijk en... We zochten een foodbox-dienst die met biologische producten werkt. We dachten Ekomenu een tweetal weken uit te proberen, maar zijn niet gestopt met bestellen. De recepten zijn steeds makkelijk en lekker. We eten nu met veel plezier hoofdzakelijk vegan.

Lekkere leuke (vegan) recepten, altijd kunnen kiezen ongeacht de leefstijl

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

In het begin begrepen we niet goed het verschil tussen ‘leveringen’, ‘besteloverzicht’, ‘mijn persoonlijk menu’ en de optie waar je je dagen moet aanduiden. Ondertussen weten we waar we de recepten... In het begin begrepen we niet goed het verschil tussen ‘leveringen’, ‘besteloverzicht’, ‘mijn persoonlijk menu’ en de optie waar je je dagen moet aanduiden. Ondertussen weten we waar we de recepten voor de huidige week kunnen vinden.

Esther

Prima eten. Keto en koolhydraat arme recepten bevatten regelmatig te weinig groentes om goed met 2 pers van te eten. Echt jammer

Genoeg keuze.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ruimere hoeveelheid porties. Moet regelmatig wat bijmaken!

Website is niet direct duidelik, maar na enig zoeken lukt het wel om het systeem van bestellen te achterhalen. het eten is lekker, weer eens nieuwe recepten geleerd.

leuke recepten

prijsverlaging

Tot nu toe goed

Glutenvrij recepten

Meer keuze

Anneborremans@skynet.be

Zeer tevreden van het principe , van het concept. Maar absoluut niet tevreden van de leveringsservice, vraag avondjelevering en krijg vaak in namiddag levering. Heb dit al verschillende keren... Zeer tevreden van het principe , van het concept. Maar absoluut niet tevreden van de leveringsservice, vraag avondjelevering en krijg vaak in namiddag levering. Heb dit al verschillende keren gemeld aan ekomenu en aan de leveringsdienst en krijg nu zelf geen reactie meer van beiden. Als dit blijft aanhouden ga ik het opzeggen

Concept

Leveringsservice

Over het algemeen zeer tevreden

Kwaliteit van de producten,
lekkere en vooral gezonde gerechten,
Goede bezorgingsdienst,
Handig dat elk gerecht in een aparte zak is verpakt

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De website was in het begin onoverzichtelijk. Wat dat betreft, heeft jullie concurrent hello fresh het beter voor elkaar.