EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Gea

Altijd lekker en goed eten

Uitstekende service

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Bij koolhydraten arm menu/ recepten, wordt er te weinig groente gegeven.

Lekkere recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Bij koolhydraten arm menu/ recepten, wordt er te weinig groente gegeven.

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback. Jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Onze voedingsdeskundige neemt contact met je op om je feedback uitgebreid te bespreken!
Groeten Anna, Ekomenu

Chloé

Lekkere gerechten, wat nieuwe inspiratie. handig en goede levering, verpakking etc.
Ik heb het ondertussen echter gedesactiveerd en stap over naar een concurrent, want vind (bahalve voor ovenschotels bv) de porties wat krap. Ik eet met een kind van 5 en voor hem maak ik meestal iets bij van koolhydraten of vlees.
Ik ga wat exploreren hoe het bij de concurrentie is.

Vernieuwend, gezond. Handig. Nu ik thuis werk en mijn zoontje geen warme maaltijd kan nuttigen op school had ik nood aan wat inspiratie en 'hulp'. we hebben de gerechten steeds een score gegeven en... Vernieuwend, gezond. Handig. Nu ik thuis werk en mijn zoontje geen warme maaltijd kan nuttigen op school had ik nood aan wat inspiratie en 'hulp'. we hebben de gerechten steeds een score gegeven en meestal waren die van ons beiden tussen 8 en 10, dus dat is mooi. Hier en daar iets dat minder in de smaak viel maar ik heb ook wel bewust soms dingen genomen om te kijken of het ons zou bevallen. Leveringen duidelijk gecommuniceerd.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Iets meer groenten bijvoegen, voor mij vragen zulke gerechten om nog iets meer groenten, omdat ik anders te snel terug voor de kast sta.
Een beter nazicht van de recepten zou ook op zijn...
Een beter nazicht van de recepten zou ook op zijn plaats zijn. Soms zijn stappen vergeten, Het wijst zichzelf dan wel uit, maar toch. Als je dan het recept niet volledig hebt gelezen dan zou je een ingrediënt kunnen vergeten omdat het niet beschreven stond of niet duidelijk was waar en wanneer het toegevoegd moest worden.
Levering verliep perfect omdat ik verplicht ben om thuis te werken, in een normale situatie zou ik het niet meer praktisch vinden, omdat ik op het uur van de leveringen nooit thuis zou zijn, en met de fiets ga werken dus ook niet zomaar op het werk zou kunnen laten leveren en meebrengen.

Hoi Chloé, dank voor je uitgebreide review,
Hoi Chloé, dank voor je uitgebreide review,
Wat jammer dat jullie niet meer met ons mee koken. Ik zie dat je voor leefstijl ketogeen had gekozen, dat kan ermee te maken hebben dat je voor je zoontje wat grotere porties zou willen of meer koolhydraten. Ik kan me voorstellen dat het je beter zou bevallen als je twee leefstijlen (bijvoorbeeld ketogeen en variatie) zou combineren.
Je tip over de receptbeschrijving zal ik doorgeven aan het receptenteam!
Mocht je nog eens met ons mee willen koken, heb ik een leuke korting voor je :)
Groeten, Anna, Ekomenu

De algemene ervaring is oké.

De producten zijn biologisch.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Er stonden vaak niet heel veel lekkere recepten bij. Het kwam ook regelmatig voor dat product na een paar dagen niet meer zo mooi waren om te gebruiken. Soms waren ze dan zelfs (deels) verrot.

Reactie EKOMENU:

Hi, dank voor je feedback. Fijn te lezen dat je kiest voor biologische producten - waarmee je de gezondheid van je lijf en van de voedselketen steunt. Ik ga je even een persoonlijke mail sturen om... Hi, dank voor je feedback. Fijn te lezen dat je kiest voor biologische producten - waarmee je de gezondheid van je lijf en van de voedselketen steunt. Ik ga je even een persoonlijke mail sturen om wat dieper op je feedback in te gaan, kunnen we samen kijken waar het beter kan!

Ik vind de menu's wisselend qua wat je krijgt voor de prijs. Bovendien waren wij op een gegeven moment van al het snij werk en steeds maar pastinaak en wortelen.

Het is fijn om zakken thuis te krijgen en je hoeft je niet af te vragen: wat eten we vanavond nou weer.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

niet alle groenten waren altijd kwalitatief goed of vers genoeg ook al hielden we rekening met welke zak het eerste op moest. Vooral de boontjes en soms de knoflook.

Angelique Fiselier

Over het algemeen positief, lekkere maaltijden met ingrediënten die je niet altijd zelf bedenkt.

Veel keuze

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Zit soms wat weinig pit in gerechten, wat smaakloos.
Hoeveelheden wijken soms echt af. Ik bestel drie maaltijden elke week.
Ene dag denk je wouw krijg ik het op, dag erna heb ik zelfs...
Zit soms wat weinig pit in gerechten, wat smaakloos.
Hoeveelheden wijken soms echt af. Ik bestel drie maaltijden elke week.
Ene dag denk je wouw krijg ik het op, dag erna heb ik zelfs ik niet genoeg dus mijn man al helemaal niet.
Snap dat niet altijd goed.

Heel goed

mooie producten, goede levering, interessante recepten, gevarieerd aanbod

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

soms zijn er recepten waar minder dan 200 gr groenten bijzitten, dat mag wat mij betreft meer.
Er zijn nog een aantal producten (b.v. legumaise) in plastic verpakt, dat kan m.i. ook anders....
ook zou ik het fijn vinden om te kunnen kiezen voor de optie 'vegetarisch' in combinatie met gezonde leefstijl/afvallen, dat kan volgens mij ook nog niet.

Gea

Altijd lekker en goed eten

Uitstekende service

Joost Wapenaar

Sinds een paar maanden maken we gebruik van EKOMENU en zijn helemaal enthousiast. Top, eten is van lekkere kwaliteit en afwisselend.

Afwisselend, lekker en vriendelijke bezorger.
Ook het biologisch aspect is belangrijk, geen rotzooi uit verre landen waarvan onbekend is wat ermee gebeurd is.

Wel 2 puntjes van aandacht;
Wel 2 puntjes van aandacht;
1. Als je op jullie website de leverdatum aanpast voor komende week (na de benoemde dag in de tekst, bijvoorbeeld op dinsdag) dan krijg je geen foutmelding dat het niet doorwerkt op de eerst volgende levering en dat die op pauze wordt gezet. Hierdoor hadden wij afgelopen week onze bestelling niet ontvangen, we dachten de leverdatum aangepast te hebben maar dit bleek te laat waardoor die week op pauze werd gezet. Een melding inbouwen in de software zou al helpen; let op komende week wordt op pauze gezet...
2. De leverdagen zijn best uitgebreid, alleen mis ik de dinsdag. Deze dag zou voor ons ideaal zijn.

Reactie EKOMENU:

Hoi Joost, dank voor je positieve review! Fijn dat je happy bent en dat je met ons mee eet :) En dat je onze missie steunt en gaat voor gezond lijf en een gezonde voedselketen! Goed dat je ook... Hoi Joost, dank voor je positieve review! Fijn dat je happy bent en dat je met ons mee eet :) En dat je onze missie steunt en gaat voor gezond lijf en een gezonde voedselketen! Goed dat je ook feedback hebt. Vervelend dat je door een onduidelijkheidje een box miste. ik ben er even ingedoken en zie dat er inderdaad iets vreemds gebeurde in je planner. Onze IT-afdeling kan dit echter op dit moment niet reproduceren, daarom kunnen we het niet aanpassen. Zou je ons willen mailen op het moment dat je een leverdag wisselt, voordat je bestelling definitief is? Dan kunnen we kijken wat er precies misgaat en dan kunnen we het hopelijk oplossen voor je :)
De dinsdag is helaas voor ons en voor de bezorgdienst nu geen optie, maar we houden hem in ons achterhoofd. Je kunt op dinsdag wel je box afhalen bij een Ekoplaza in de buurt, zou dat helpen?
Fijne dag!
Groeten Anna, Ekomenu

Margriet

Ik koos voor de vegan recepten van Ekomenu om inspiratie op te doen. Opgegroeid met de klassieke vlaamse keuken is het niet vanzelfsprekend zelf elke dag een gezond vegan recept te zoeken met de... Ik koos voor de vegan recepten van Ekomenu om inspiratie op te doen. Opgegroeid met de klassieke vlaamse keuken is het niet vanzelfsprekend zelf elke dag een gezond vegan recept te zoeken met de juiste combinatie van de voedingsstoffen die we nodig hebben. De gerechten zijn meestal erg lekker en de porties zijn gepast - dus niet te veel restjes of verspilling.
De leveringen zijn stipt en slechts 1 x in 3 maanden was er een fout in de levering.