EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Goede smaakvolle ingrediënten voor goede prijs

Goede kwaliteit voor goede prijs!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Recepten zijn soms wat eentonig qua kruiden. Zou meer gevarieerd kunnen.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Het verpakken van de producten. Bijvoorbeeld niet de aardappelen vol met aarde los in de zak met de andere producten die dan helemaal onder de aarde zitten

Kitty

Leuke, vaak verrassende gerechten. Pakketten worden netjes geleverd, alleen soms ontbreekt er iets of zijn de groenten erg klein. Helaas geen compensatie daarvoor.

Leuke gerechten, niet te moeilijk en ook niet saai

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Iets beter letten op wat voor producten je in de zak naar de klant stuurt. Met name de uien zijn altijd te klein.

Op tijd, ziet er altijd kleurrijk uit, producten zijn vers, fijn om in deze tijd niet naar de winkel te hoeven gaan.

Kleurrijk, uitnodigend, hoef niet na te denken na een drukke dag, lekker(!). Voorkeurmenu’s. Flexibel aantal. Vriendelijke en correcte bezorging.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms heb ik besteld en dan blijkt in alle gerechten eenzelfde groentensoort. Dat zie je pas als je de recepten echt openklikt. Daar zou ik wel een seintje voor willen krijgen. Let op 4x wortel oid.... Soms heb ik besteld en dan blijkt in alle gerechten eenzelfde groentensoort. Dat zie je pas als je de recepten echt openklikt. Daar zou ik wel een seintje voor willen krijgen. Let op 4x wortel oid.

Had me opgegeven voor de energiecampagne maar daar hoor/lees ik niets van en ik zie de gerechten ook niet makkelijk vindbaar terug. Ekomenu for a day; ik had de soortenlijst aangepast zodat mensen snel de maaltijden bij die actie konden kiezen.

Wim Beunk

verantwoord eten , makkelijk, goede producten, uitgebreide recepten, betaling automatisch, wel dat je elke moment kunt stoppen.

nette producten, goed/uitgebreide beschrijving hoe je het moet bereiden, verschillende keuze mogelijkheden, zowel qua recepten en voedingsstijlen. Wordt thuisbezorgd. En dat je elke week kiezen... nette producten, goed/uitgebreide beschrijving hoe je het moet bereiden, verschillende keuze mogelijkheden, zowel qua recepten en voedingsstijlen. Wordt thuisbezorgd. En dat je elke week kiezen kunt uit verschillende menu's maar
dat het niet hoeft.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Bij ons eet er door de week wel eens wat van de kinderen mee. Het zou dan mooi zijn dat je dan b.v. voor een of meerdere recepten een afwijkend aantal personen zou kunnen aangeven

Fijn dat ik niet na hoef te denken wat we gaan eten. Ik vind het lastig om veganistisch te eten en dan toch voor variatie te zorgen. Dat lukt met deze maaltijden goed. Ik doe er wel meestal langer... Fijn dat ik niet na hoef te denken wat we gaan eten. Ik vind het lastig om veganistisch te eten en dan toch voor variatie te zorgen. Dat lukt met deze maaltijden goed. Ik doe er wel meestal langer over dan het recept aangeeft.

De kwaliteit van de geleverde ingrediënten is erg goed.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

We vinden niet alles even lekker. Meestal is het goed. De bezorging verliep moeizaam in het begin. Dit gaat nu beter.

Ik probeerde Ekomenu uit en vond de volgende dingen zeker goed: -
- mileuvriendelijke verpakkingen
- bijna plasticvrij
- goede gerechten
- lekker en makkelijk koken Ik probeerde Ekomenu uit en vond de volgende dingen zeker goed: -
- mileuvriendelijke verpakkingen
- bijna plasticvrij
- goede gerechten
- lekker en makkelijk koken

Minpunten:-

- geen app
- niet de meest overzichtelijke website
- minder grote keuze aan gerechten

Geen doos, ecologische verpakkingen, bijna plasticvrij, bio, alles was vers en er was altijd genoeg, goede gerechten, flexibel abonnement.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Geen app, website was even uitzoeken, minder grote keuze gerechten, duurder dan andere boxen.

Ben tevreden over de bezorging.
Soms mis ik ingrediënten .
Heb bijna altijd honger na mijn vegan maaltijd.
Teveel koolhydraten, te weinig eiwitten.
Aanmelden ging moeizaam....
Ben tevreden over de bezorging.
Soms mis ik ingrediënten .
Heb bijna altijd honger na mijn vegan maaltijd.
Teveel koolhydraten, te weinig eiwitten.
Aanmelden ging moeizaam. Had wel korting verwacht bij mijn eerste bestelling

Gevarieerde maaltijden
Goede beschrijving

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Basisingrediënten vaak hetzelfde bij vegan maaltijden

Recepten zijn makkelijk, goed opgeschreven en snel uit te voeren. Fijn dat alles aanwezig is om de maaltijd te maken.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De website is erg onduidelijk: als je een mailtje krijgt om aan te passen, moet ik telkens opnieuw zoeken 'waar dan?' Visueel zou de nadruk meer kunnen liggen op de plek waar je van weekmenu wisselt... De website is erg onduidelijk: als je een mailtje krijgt om aan te passen, moet ik telkens opnieuw zoeken 'waar dan?' Visueel zou de nadruk meer kunnen liggen op de plek waar je van weekmenu wisselt ('Kies je gerechten ->'). Onduidelijk wat 'Mijn persoonlijk menu', 'besteloverzicht' en 'bestelhistorie' precies doen, waardoor je wat heen en weer aan het klikken bent voor je gevonden hebt wat je wilt doen. Op mobiel werkt de site niet vlekkeloos.

De recepten zijn altijd makkelijk te maken en verrassend: ik zou het zelf niet bedenken als ik in de winkel zou staan dat ik dat die avond ga eten. Op een enkele misser na (slechte ui) zijn de... De recepten zijn altijd makkelijk te maken en verrassend: ik zou het zelf niet bedenken als ik in de winkel zou staan dat ik dat die avond ga eten. Op een enkele misser na (slechte ui) zijn de ingrediënten altijd vers. De bezorging vind ik onder de maat, te lang tijdslot en niet consequent. De ene keer krijg ik wel een sms dat de bezorger onderweg is en dan weer niet. Soms word ik gebeld maar ook niet altijd. En het is te vaak na het tijdslot en dan meteen ook na 1800 wat heel onhandig is omdat ik die avond meteen één van de gerechten wil maken.

Zie hierboven. Klantenservice niet altijd gericht op service aan de klant, Macha is de positieve uitzondering.

De bezorging.

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je positieve beoordeling en je feedback! Vervelend dat de bezorging vaker niet goed is gegaan en dat de communicatie daaromheen niet lekker liep. We gaan dit aanpakken. Ik heb je ook... Hoi, dank voor je positieve beoordeling en je feedback! Vervelend dat de bezorging vaker niet goed is gegaan en dat de communicatie daaromheen niet lekker liep. We gaan dit aanpakken. Ik heb je ook een e-mail gestuurd voor wat uitgebreidere feedback. Fijn dat je wel heel tevreden bent met het biologische eten en de recepten en dat je onze missie steunt :)
Fijne dag vandaag!
Groeten Anna,