EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Heleen gr

Zeer goed, interessante recepten, fijn om van te voren te ontvangen zodat je weet wat je er nog bij nodig hebt (kruiden etc). Leuk om kennis te maken met nieuwe groenten

Mooie receptkaarten. Duidelijk. Goed dat erbij staat hoeveel tijd een recept neemt.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Niet voor Ekomenu. Reviva gaat vooruit, maar blijft ‘interessante’ bezorger. Heb er met Reviva over gebeld, dat ik niet voor elke levering gebeld wil worden ‘bent u zometeen thuis?’ Ik weet per sms... Niet voor Ekomenu. Reviva gaat vooruit, maar blijft ‘interessante’ bezorger. Heb er met Reviva over gebeld, dat ik niet voor elke levering gebeld wil worden ‘bent u zometeen thuis?’ Ik weet per sms tijdstip dat ze komen, dat zou nauwkeuriger kunnen (zoals bijv mijn cv-onderhoud en Nespresso).

Makkelijk, lekker en gezond

Fijne bezorging en giede producten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms is de hoeveelheid van saus, vlees, kaas wat karig. En de bereidingsduur klopt totaal niet als je voor 4 kookt

Gevarieerde recepten die ik zelf niet zou bedenken

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms hoeveelheid aan de krappe kant

Linda van Dijk

Fijne biologische producten, smaakvolle recepten zonder poespas

Kwaliteits producten
Goede recepten zonder gedoe en makkelijk te maken
Kwaliteits producten
Goede recepten zonder gedoe en makkelijk te maken
Veel keuze iedere week uit gevarieerde menu’s voor iedere behoefte qua keto, koolhydraatarm of aansterkend of voor zwangere vrouwen; echt heel bijzonder

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Geen, alles naar wens, afleverde bedrijf zijn ook aardige mensen en met goed volgend bezorgsysteem

Irma Sicco Smit

Mijn ervaring is zeer positief

Ik heb ekomenu speciaal gekozen om meer inspiratie te krijgen voor veganistische recepten . Ik vind het ook heel klantvriendelijk dat de recepten per post worden opgestuurd . Ik maak ook zeker... Ik heb ekomenu speciaal gekozen om meer inspiratie te krijgen voor veganistische recepten . Ik vind het ook heel klantvriendelijk dat de recepten per post worden opgestuurd . Ik maak ook zeker reclame voor jullie en weet ook dat daardoor anderen zich bij jullie hebben aangemeld . Erg leuk om nieuwe producten, zoals seitan en eggplant te leren kennen

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Als er alleen maar groenten bij een vegan maaltijd zitten, vind ik het soms karig.

Echt heel lekker en gezond! Bezorging kan beter qua tracking en punctualiteit

Heerlijke innovatieve recepten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De bezorging tracking klopt vaak niet, dit moet echt beter (of doe het niet, dan is het ook goed)
Ik ben allergisch voor ui en knoflook, zou ik dit ergens aan kunnen geven zodat ik dat niet steeds weg hoef te gooien?

Goed! Ik merk dat naar klantfeedback geluisterd wordt. En dat het steeds slimmer gaat. Voorbeelden: kruiden nu in passende hoeveelheden, komt vrijwel niet meer voor dat iets ontbreekt.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De mogelijkheid om af te halen bij Ekoplaza kan pas 3 dagen na de dag als ik het thuis had laten bezorgen. Is wel een groot gat.

En ben misschien leuk: een filmpje over hoe bij levering...

En ben misschien leuk: een filmpje over hoe bij levering de kwaliteit geborgd wordt (bijvoorbeeld temperatuur).

Esther

Top!

Producten, biologisch, recepten en gemak

Over het algemeen erg goed; de gerechten zijn origineel, gezond en lekker. Wel gaat er vaak meer tijd in zitten dan dat wordt geclaimd en hoewel de gerechten op zich origineel zijn, zie je sommige... Over het algemeen erg goed; de gerechten zijn origineel, gezond en lekker. Wel gaat er vaak meer tijd in zitten dan dat wordt geclaimd en hoewel de gerechten op zich origineel zijn, zie je sommige ingrediënten praktisch altijd terugkomen (wortel, ui, knoflook, prei).

Biologisch, gezond, origineel

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Meer afwisseling van ingrediënten, snellere gerechten

Positief. fijn om biologisch eten te eten en gemak!

Biologische producten, leuke receptkaarten en vaak lekker eten. Ook (net) voldoende keuze in menu's.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms zou je nog wel een extra keuze willen.
Soms zou je nog wel een extra keuze willen.
Het bestelproces kan nog wat duidelijker. Als gekozen is verschijnt boven een blauw balkje, maar een pop-up met dit is besteld of een nieuwe pagina.
Het zou leuk zijn om ook eens een extra soep of dessert mee te kunnen bestellen. Daarmee kan extra inkomen worden gegenereerd.
De porties vlees zijn vaak aan de magere kant. (stoofvlees 150g voor 2 personen? Dat zou minimaal 100g p.p. moeten zijn)