EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

G.J.C. Nelissen

Wij zijn in januari 2021 gestart met Ekomenu, en tot op heden bevalt het ons (man en vrouw) uitstekend. De formule van alle bestanddelen in 1 zak, alles biologisch, zeer gezond, en ook steeds... Wij zijn in januari 2021 gestart met Ekomenu, en tot op heden bevalt het ons (man en vrouw) uitstekend. De formule van alle bestanddelen in 1 zak, alles biologisch, zeer gezond, en ook steeds verrassende menus. Ook de gekoelde afleverservice is prima op orde.

Biologisch, gemak, verrassende en afwisselende menus, gezond.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ik kan ze in deze 3 maanden nog niet ontdekken.

Op zich wel goed, lekker eten en eens wat anders dan dat we zelf zouden doen.

Lekkere en gezonde recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De bezorging gaat vaak rommelig. Men belt niet aan... men brengt het bij de buren een paar huizen verderop... Tijdsloten worden niet gehaald...

Wij ontvangen Ekomenu al geruime tijd. Eerst als beebox, daarna willem&dreesbox en nu Ekomenu. En wij zijn er superblij mee.

Heerlijke afwisselende maaltijden. Flexibel; je kan ook eens wel voor een vismaaltijd kiezen ook al hebben we de vegetarische box en je kan makkelijk eens overslaan en veel keuze uit verschillende... Heerlijke afwisselende maaltijden. Flexibel; je kan ook eens wel voor een vismaaltijd kiezen ook al hebben we de vegetarische box en je kan makkelijk eens overslaan en veel keuze uit verschillende gerechten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ik vind het ook altijd erg leuk als er met de feestdagen bv Pasen of kerst een speciaal menu of gerecht te kiezen is.

Fijn concept. Het voelt heel luxe je boodschappen thuis bezorgd te krijgen en toch gezond, vers en zelfgemaakt eten te eten.

heerlijke producten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

1) soms lijkt het veranderen van de maaltijden niet door te komen ondanks een bevestiging in het scherm. Kan aan mij liggen.
2) de meeste recepten van het vega deel zijn tamelijk bewerkelijk....
2) de meeste recepten van het vega deel zijn tamelijk bewerkelijk. Af en toe een wat makkelijker recept zou ook goed van pas komen in de werkweek.

Afwisselende producten en recepten, veel keuze

Heel goed

Producten zijn erg lekker en maaltijden heel gezond

Meer herhaling in recepten
Onze kleine kinderen eten de maaltijden vaak moeilijk en de porties grootte is ook lastig in te schatten.

Olaf

Het is fijn om wekelijks gezonde, biologisch-dynamische gerechten te eten die voldoen aan vele gezondheid standaarden. De recepten zijn smaakvol, gevarieerd en we helpen het milieu een handje.

De variatie, veelzijdig, smaakvol, gezond en werpt nieuw licht op vegetarisch eten.
Goede porties!
Veel dynamiek en extra pluspunt: pure voedingsmiddelen zoveel van eigen grond.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms lijkt het of er punten in de recepten missen of ‘makkelijker’ worden omschreven dan de werkelijkheid is.
Daarbij ontbreken soms onderdelen (we hebben keer geen paprika gehad) of zijn niet goed meer (rotte uien bijvoorbeeld). Dat wellicht beter checken.
De recepten zijn goed, zouden wellicht af en toe wat meer scherpte / diepte of bite mogen hebben.

Deze enquête is te dwingend.

De inhoud van de zak

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Eerder laten weten wanneer de bezorging langs komt.

De gerechten worden steeds lekkerder! Heerlijk dat zand nog aan de aardappels of andere groenten! Veel groenten. Ik leer steeds beter koken door de recepten. Prima bezorgd op afgesproken tijden. Wel... De gerechten worden steeds lekkerder! Heerlijk dat zand nog aan de aardappels of andere groenten! Veel groenten. Ik leer steeds beter koken door de recepten. Prima bezorgd op afgesproken tijden. Wel regelmatig te weinig voor puberende kinderen. Ik kook vaak wat extra bij. We eten veel minder vlees en nog biologisch ook, dat willen we. Ik vind het eten erg puur! Op veel werkdagen eten in huis, dus geen boodschappen na het werk.

milieuvriendelijk - biologisch - inhoudelijk goede communicatie chat / medewerkers - Bezorgen goed (tijden vooraf bekend en check door de bezorger via telefoontje) - glutenvrije gerechten -... milieuvriendelijk - biologisch - inhoudelijk goede communicatie chat / medewerkers - Bezorgen goed (tijden vooraf bekend en check door de bezorger via telefoontje) - glutenvrije gerechten - kennismaking met bijzondere groenten -

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Chatfunctie / bereikbaarheid chat: liever tot later in de avond bereikbaar, omdat we pas laat eten en soms vragen hebben.
Extra's voor opgroeiende pubers (ze eten als monsters).
Wij eten...
Extra's voor opgroeiende pubers (ze eten als monsters).
Wij eten glutenvrij; de keuze is groter als we ook kiezen uit koolhydraatarme maaltijden. Maar dan moet ik altijd zelf nog toevoegingen doen. Liever meer keuze in glutenvrij of tips over aanvullingen geven op de receptkaart, zodat het een volwaardige maaltijd wordt.
De (voor)bereidingstijd die aangegeven is op de receptkaart is in het echt veel langer (veel snijwerk als je een 4-persoonszak hebt).

Heel goed ervaring! Wij bestellen al een paar jaar met jullie en de recepten zijn altijd leuk en super lekker! Kwaliteit is ook heel goed!

Altijd leuke recept ideen en heel interessante groeten altijd!
Super lekker eten en her vlees is ook altijd heel goed en smaakvol!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Heeeeel af en toe kom ik een aardappel of ui tegen die niet goed meer is maar de groente is verder altijd lekker en vers!
Ook heeel af en toe is het net niet genoeg maar dat is echt niet...
Ook heeel af en toe is het net niet genoeg maar dat is echt niet vaak! Of wij zijn gewoon grote eters, kan ook! ;)