EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Caroline

Bevalt prima. Goede levering.

biologisch!

Bestel al een aantal maanden en bevalt prima.

Goede en vriendelijke service. En jullie bieden koolhydraat arme recepten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Iets meer mogelijkheden qua bezorg moment misschien

Prima, maar voor de special menu’s, die meestal erg lekker lijken, moet je meer betalen. Vind ik jammer. Ik zou dan eerder de vleesmenu’s duurder maken (wat volgens mij ook duurder is, dan een zakje... Prima, maar voor de special menu’s, die meestal erg lekker lijken, moet je meer betalen. Vind ik jammer. Ik zou dan eerder de vleesmenu’s duurder maken (wat volgens mij ook duurder is, dan een zakje mozarella of tofu).

Gevarieerd eten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Geen special menu’s meer.

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je positieve feedback! Het is niet zo dat vleesgerechten duurder zijn dan vega(n) gerechten. De special gerechten bevatten wel vaak een luxer stukje vees of vis of luxere... Hoi, dank voor je positieve feedback! Het is niet zo dat vleesgerechten duurder zijn dan vega(n) gerechten. De special gerechten bevatten wel vaak een luxer stukje vees of vis of luxere vleesvervangers. Of méér ingrediënten, meer smaakmakers of juist bijzondere ingrediënten. Hierdoor zijn ze wat duurder dan andere gerechten. Zo kun je zelf kiezen voor wat extra luxe, maar blijven de prijzen van alle andere recepten hetzelfde. Ik hoop dat ik het zo wat verduidelijkt heb voor je? Mocht je nog meer vragen of opmerkingen hebben, kun je ons mailen of chatten.
Fijne dag!
Groeten Anna
Ekomenu

Inge

Over het algemeen ben ik heel tevreden. De maaltijden zijn lekker en gevarieerd en op deze manier kost het weinig moeite om biologisch en gezond (en niet te veel ;) te eten.

Diversiteit, goede portiegrootte (niet te weinig, maar ook niet te veel), over het algemeen leuke bezorgers, verrassende recepten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Er wordt wel eens een ingrediënt vergeten, maar dat wordt over het algemeen goed opgelost, of we lossen het zelf op. En soms zit er ook wel eens te veel in de zak, dus dat compenseert... ;)
De...
De bezorging klopt niet altijd met de tijd die aangegeven wordt en ook niet altijd met het dagdeel dat we afgesproken hebben met Ekomenu.

Levering stipt en duidelijk, gezonde recepten maar gaandeweg steeds minder lekker, dus ik heb opgezegd omdat ik eten weggooide...

Duidelijke website

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Recepten! En vooral die Legumaise, dat kan echt niet. Ik mis de creativiteit de laatste tijd.

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback. Een van onze receptmakers belt je morgen om al je feedback uitgebreid door te spreken!
Groeten Anna
Ekomenu

Miriam Coevert

Uitstekend. Goede communicatie, levering (bijna) altijd op afgesproken tijdstip.

Diversiteit van de recepten, grote keuzemogelijkheid.

Jonathan Cillekens

Fantastisch.

Het gemak, kwaliteit en de versheid van de producten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Reviva is top maar het zou soms fijn als de tijdsindicatie wat accurater is of dat er weer met track and trace gewerkt kan worden.

Ank

Overwegend zeer goed, gevarieerde receptuur, mooir biologische, verse en lokale producten!

Zie boven, vriendelijk, vers, lokaal, biologisch, heb het gevoel niet te verspillen!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Mijn enige gedoe is met de bezorging; die is de laatste maanden ineens achteruit gegaan, waarbij ik wel gezegd wil hebben dat de klantenservice supervriendelijk is, en de MEESTE bezorgers ook!!!

Sumire Hara

Super service, heerlijke recepten en kwalitatieve producten!

Zie ervaring

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Optie toevoegen om Melkproducten met havermelk te vervangen, optie om volkoren pasta met naturel pasta te vervangen.

Mark

Nu ruim 8 maanden tevreden klant. Gezond, ruim assortiment, goede producten en bijna altijd alles correct en tijdig geleverd. En als er dan een heel enkele.keer iets niet klopt, dan wordt dan... Nu ruim 8 maanden tevreden klant. Gezond, ruim assortiment, goede producten en bijna altijd alles correct en tijdig geleverd. En als er dan een heel enkele.keer iets niet klopt, dan wordt dan netjes gecorrigeerd. Wij blijven dus genieten van deze fijne service.

Zie hierboven

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Je kunt niet je aflevermoment aanpassen nadat je dit hebt vastgezet. Kan me de logistieke nachtmerrie ook wel voorstellen. Maar dat is soms wel echt balen als je de dag ervoor besluit dat je dat... Je kunt niet je aflevermoment aanpassen nadat je dit hebt vastgezet. Kan me de logistieke nachtmerrie ook wel voorstellen. Maar dat is soms wel echt balen als je de dag ervoor besluit dat je dat moment van de dag iets wil gaan doen.