Heel positief. Ik ben ook blij dat jullie bezorgers over het algemeen goed afstand houden.
Heb je verbeterpunten of tips voor ons?
Meer uitgebreid winkelassortiment. Bv persoonlijke verzorging. Meer groenten.
Investeer in betere opvolging
Reactie EKOMENU:
Hoi Marleen, dank voor je review. Ik zie inderdaad dat er het een en ander is misgegaan bij jou, dat is erg jammer. Ik zal je zo even bellen!
Groeten, Anna van Ekomenu
1. Transport per dieselbus staat haaks op het EkoMenu concept.
2. Graag levering naar pick up points, zodat ik niet meer urenlang aan huis ben gebonden.
Relatief weinig plastic verpakkingen, en veel gebruik van organisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal.
Gemakkelijk biologische groenten in huis.
Keto gerechten mogen wat mij betreft wel naar beneden qua koolhydraten. Maar wellicht komt dat omdat ik in de winter de boxen heb besteld.
Bezorging, keuze
Dankzij Ekomenu heb ik weer plezier in het koken gekregen en varieer ik veel meer. Ook erg fijn dat je zelf je gerechten kunt kiezen. Leuk om al die nieuwe gerechten te ontdekken. Wel merk ik dat ik...
Keuze uit gerechten
Heb je verbeterpunten of tips voor ons?
Iets meer keuze in vlees en vis gerechten zou ik fijn vinden. Bij de recepten is het prettig als de voorbereidingstijd en de kooktijd apart wordt aangegeven dat maakt het realistischer. In het kader...
Lay-out en werkzaamheid van de website (niet heel duidelijk waar alles staat, pauzeren van weekmenu lukt niet altijd goed). Een goed werkende app zou fijn zijn.
Al een aantal keer gemerkt dat...
Productkwaliteit
Locale en seizoensproducten
Bijzondere groenten
Gevarieerd/veel keuzemogelijkheden
Recepten weer in de zak ipv per post, de navigatie structuur op de website in Mijn Ekomuno is niet intuitief.
Nog nooit contact gehad met de klantenservice vandaar mijn midden beoordeling.
Gezonde recepten, makkelijk te bereiden, veel keuze uit verschillende recepten
Al een aantal keer gemerkt dat...
Productkwaliteit
Locale en seizoensproducten
Bijzondere groenten
Gevarieerd/veel keuzemogelijkheden
Standaard recepten aangevinkt hoeft van mij niet. Ik heb daardoor al een keer per ongeluk het verkeerde gerecht besteld.
De sticker op de papieren zak moet er eerst af voor hij bij het...
Veel variatie in recepten
Seizoensgroenten
Lekker makkelijk
Bezorging altijd stipt en vriendelijk