EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

De producten zijn soms erg, te kort houdbaar. Als ik voor 4 dagen bestel verwacht ik ook daar de producten voor minimaal die periode houdbaar zijn en dat is niet altijd zo.

Heel positief. Ik ben ook blij dat jullie bezorgers over het algemeen goed afstand houden.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Meer uitgebreid winkelassortiment. Bv persoonlijke verzorging. Meer groenten.

Marleen uit Schoten

Investeer in betere opvolging

Reactie EKOMENU:

Hoi Marleen, dank voor je review. Ik zie inderdaad dat er het een en ander is misgegaan bij jou, dat is erg jammer. Ik zal je zo even bellen!
Groeten, Anna van Ekomenu

Harry

1. Transport per dieselbus staat haaks op het EkoMenu concept.
2. Graag levering naar pick up points, zodat ik niet meer urenlang aan huis ben gebonden.

Relatief weinig plastic verpakkingen, en veel gebruik van organisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal.
Gemakkelijk biologische groenten in huis.

Macy

Keto gerechten mogen wat mij betreft wel naar beneden qua koolhydraten. Maar wellicht komt dat omdat ik in de winter de boxen heb besteld.

Bezorging, keuze

Karine

Dankzij Ekomenu heb ik weer plezier in het koken gekregen en varieer ik veel meer. Ook erg fijn dat je zelf je gerechten kunt kiezen. Leuk om al die nieuwe gerechten te ontdekken. Wel merk ik dat ik... Dankzij Ekomenu heb ik weer plezier in het koken gekregen en varieer ik veel meer. Ook erg fijn dat je zelf je gerechten kunt kiezen. Leuk om al die nieuwe gerechten te ontdekken. Wel merk ik dat ik vaak langer bezig ben met het gerecht vanwege het snijden van de groenten. Bezorging verloopt ook altijd vlekkeloos.

Keuze uit gerechten

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Iets meer keuze in vlees en vis gerechten zou ik fijn vinden. Bij de recepten is het prettig als de voorbereidingstijd en de kooktijd apart wordt aangegeven dat maakt het realistischer. In het kader... Iets meer keuze in vlees en vis gerechten zou ik fijn vinden. Bij de recepten is het prettig als de voorbereidingstijd en de kooktijd apart wordt aangegeven dat maakt het realistischer. In het kader van besparing van verpakking zou het handig kunnen zijn als je voor de kruidenierswaren kunt aangeven wat je al in huis hebt (pasta/couscous e.d.) en daar de prijs voor corrigeert. Als je uitgaat van een minimaal bestelbedrag dan komt dat wel goed. Ik print nu de recepten uit, maar zou het handig vinden om ze te bij de levering te krijgen, per post vind ik weer zonde. Voorlopig blijf ik wel klant, maar de belangrijkste reden waarvoor ik in de toekomst zou stoppen is milieu (bezorging met bus en hoeveelheid verpakking)

Lay-out en werkzaamheid van de website (niet heel duidelijk waar alles staat, pauzeren van weekmenu lukt niet altijd goed). Een goed werkende app zou fijn zijn.
Al een aantal keer gemerkt dat...
Al een aantal keer gemerkt dat we niet voor de juiste hoeveelheid personen ingrediënten kregen, hiervoor kregen we dan keurig het geld terug. Maar dit moet jullie behoorlijk wat geld kosten.
Klantenservice beperkt bereikbaar.

Productkwaliteit
Locale en seizoensproducten
Bijzondere groenten
Gevarieerd/veel keuzemogelijkheden

Recepten weer in de zak ipv per post, de navigatie structuur op de website in Mijn Ekomuno is niet intuitief.
Nog nooit contact gehad met de klantenservice vandaar mijn midden beoordeling.

Gezonde recepten, makkelijk te bereiden, veel keuze uit verschillende recepten

Al een aantal keer gemerkt dat...
Klantenservice beperkt bereikbaar.

Productkwaliteit
Locale en seizoensproducten
Bijzondere groenten
Gevarieerd/veel keuzemogelijkheden

Jitske

Standaard recepten aangevinkt hoeft van mij niet. Ik heb daardoor al een keer per ongeluk het verkeerde gerecht besteld.

De sticker op de papieren zak moet er eerst af voor hij bij het...

De sticker op de papieren zak moet er eerst af voor hij bij het oud papier kan.

Veel variatie in recepten
Seizoensgroenten
Lekker makkelijk
Bezorging altijd stipt en vriendelijk