EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
7.6/10
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
7.4/10
Wat vind je van de informatie op de website?
7.6/10

Sabine

Meer smaakmakers, minder pannen en poten nodig om gerechten te bereiden, website heel onoverzichtelijk (ik weet nog steeds niet waar de recepten zijn te vinden en moet iedere keer weer zoeken)

Afwisseling, voldoende keuze aan veganistische gerechten, alles biologisch, minimale verpakking

Helene

De bijgevoegde knoflook is vaak wat droog (oud?). Zou ook wat royaler mogen zijn.
Verder zijn wij soms verrast door de heerlijke smaak van de simpele gerechten.

Voor drie dagen gevarieerde menu’s. Zelf ophalen bij EKOMENU vinden wij heel prettig.
Minder busjes op het terrein waar wij wonen.

Chantal van Lieshout

In het geheel genomen zijn de gerechten lekker tot heerlijk, en de recepten praktisch en goed te doen. Natuurlijk zijn er wel eens uitzonderingen, maar die heb je ook als je zelf kookt. Het is fijn... In het geheel genomen zijn de gerechten lekker tot heerlijk, en de recepten praktisch en goed te doen. Natuurlijk zijn er wel eens uitzonderingen, maar die heb je ook als je zelf kookt. Het is fijn dat alles bij elkaar in een zak geleverd wordt; lekker overzichtelijk en praktisch

Biologisch, lekker, makkelijk en snel

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

De bezorging blijft lastig, het lukt Reviva geregeld niet binnen het bezorgblok te bezorgen. Nu met Corona is dat niet zo’n probleem, maar als we weer op werk werken wel.
Zou het bij...
Zou het bij peulvruchten als linzen mogelijk zijn die droog aan te bieden, zodat we ze zelf kunnen koken. Scheelt (zwaar) verpakkingsmateriaal

An

Heel soms zijn producten niet meer echt appetijtelijk bij levering. Soms zijn de porties heel ruim, soms heel krap. Klantendienst reageert correct, maar eerder traag.

Biologische voeding
Vegan aanbod
Eenvoudige snelle recepten

Sabine

Ervaring is goed. Makkelijk contact met klantenservice als er iets niet goed is gegaan. Afhandeling daarvan is fijn.

Goede producten.
Lekkere recepten, je eet daardoor producten die je niet zo snel zelf klaar zou maken.
Thuis bezorging.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Soms klopt de bereidingstijd niet, dan is het meer werk. Dat is niet erg maar fijn om te weten.
De bezorging in de papieren zakken is kwetsbaar. Meerdere keren gebeurd dat bijvoorbeeld pakje slagroom kapot gaat in de zaak.

De maaltijden (vegetarisch) zijn soms wat eentonig qua ingrediënten (veel paprika, prei, bieten), hierin mag best wat meer variatie. Soms een beetje rare combinaties. Maar verder zijn wel wel erg... De maaltijden (vegetarisch) zijn soms wat eentonig qua ingrediënten (veel paprika, prei, bieten), hierin mag best wat meer variatie. Soms een beetje rare combinaties. Maar verder zijn wel wel erg tevreden over alles!

Goede producten, in aparte zakken per maaltijd, biologisch, handig, veel vegetarische recepten.

Er zitten regelmatig beschimmelde of bijna over de datum producten in. Soms reageert de klantenservice op email hierover, maar vaak ook niet.

Recepten, variatie

Wat meer werken met kruiden en specerijen (paprika, kerrie, aziatisch, etc), maar misschien ligt dat ook aan de recepten die ik uitkies. Eerder hadden we steeds andere produkten in de zak dan... Wat meer werken met kruiden en specerijen (paprika, kerrie, aziatisch, etc), maar misschien ligt dat ook aan de recepten die ik uitkies. Eerder hadden we steeds andere produkten in de zak dan oorspronkelijk hoorde bij het recept, begon te irriteren. Maar nu bestel ik 2wkn van te voren en sindsdien is dat niet meer voorgekomen dus daarover nu tevreden.
Aanbevelen zou ik nu alleen doen bij mensen die biologisch erg belangrijk vinden en ook het gemak (bijv ivm drukke baan).

Biologisch