Zeer goed
Geen,gewoon prima geholpen ondanks dat ik geen auto gekocht in onderhoud heb bij Ekris!
Regeren op mailtjes
Blijf zo doorgaan
Er was iets mis met het betaalsysteem op de website. Via de e-mail kon ik wel naar de betaling gaan. Verder alles pico bello in orde.
Geen tip maar een plus. Ondanks dat een verkeerd product geleverd werd snel dit geregeld en goede product verstuurd met retourlabel voor het andere, top en snel geschakeld.
Blijkbaar heeft jullie systeem 2 orders aangemaakt. Ik heb gevraagd om de order te annuleren, vervolgens krijg ik terug dat de order niet betaald was maar wel is geannuleerd. Vervolgens maak ik...
Beter perail op de hoogte worden gehouden
Ik heb twee weken na mijn bestelling moeten bellen waar mijn pakketje bleef. Deze was vergeten. Vervolgens dezelfde dag nog verstuurd, een dag later ontvangen.
Beste Vincent,
we begrijpen dat het vervelend is dat uw product zo lang op zich heeft laten wachten. De fout lag inderdaad aan onze kant, waarvoor excuses. We hopen dat u - mocht u in de...
Zending controleren