Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

heer Stuyver

heer schoonderwal

Duidelijk

gebruik omschrijving van producten en waar het sponsjes en papier voor dient aangaande de leder olie

heer Apo

heer Kieft

Matig

De ruimte waar de onderdelen verkocht dan wel afgeleverd worden staat in schril contrast met de rest van de zaak. Klein, treurig, armzalig ,geen stoel of bank te bekennen om te gaan zitten tijdens... De ruimte waar de onderdelen verkocht dan wel afgeleverd worden staat in schril contrast met de rest van de zaak. Klein, treurig, armzalig ,geen stoel of bank te bekennen om te gaan zitten tijdens het wachten. Geen koffie-apparaat. Kortom geen reclame voor de firma BMW. Ga ns kijken bij Motoport te Zelhem. De zaak waar jullie het dealerschap van motoren gestopt hebben. Kunnen jullie wat van leren in plaats van het verkopen van te dure auto's door heren in een mooi gestreken pakje.

Reactie Ekris BMW en MINI shop:

Beste dhr Kieft,
Beste dhr Kieft,
wij kunnen niet helemaal achterhalen waarop uw beoordeling gebaseerd is, maar betreuren dat dit niet naar verwachting is geweest. In onze showrooms zijn namelijk wel gewoon de voorzieningen aanwezig die volgens u ontbraken.
David van Team Ekris

mevrouw Nikonczuk

Alles heel duidelijk en makkelijk.

niks toevoegen

No

heer van Doesburg

Positief

heer Stappers

Super goed alles netjes duidelijk

Allemaal netjes zou geen verbeterpunt en weten