Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

heer Huisman

Prima shop!

Misschien het zoeken naar bepaalde onderdelen wat makkelijker maken. Op artikelnummer kan ik ze wel vinden, maar via de normale structuur van de website niet.

heer van der Meijden

?

heer Van Dommelen

Zeer prettig

Zoekfunctie op velgmaat (inch) met winter-zomer-all season band.

heer Thilleman

Prima en ondanks de Corona de bestelde onderdelen snel in huis.

Ik heb alle drie de generaties van de New Mini, handig dat je deze auto's kunt opslaan in je profiel maar helaas zitten de onderdelen
van de eerste Generatie(heb zelf de R53 GP) niet meer in...
van de eerste Generatie(heb zelf de R53 GP) niet meer in de webshop.
Je kunt enkel op artikelnummer zoeken. Als je dat niet hebt dan helpt Ekris je wel telefonisch of via mail aan het juiste artikelnummer maar dat is omslachtig en kost zowel de koper als Ekris meer tijd.
Ook niet leuk als je in het weekend tijd hebt er eens voor te gaan zitten om onderdelen te bestellen want dan heeft de service afdeling, terecht, een vrij weekend.
Ik probeer zoveel mogelijk zelf te sleutelen en soms kom ik er even niet uit, maar dankzij de raad van de service-afdeling is een en ander gelukt.
Ben zelfs al eens doorverbonden met een monteur die me duidelijke uitleg heeft gegeven. TOP!!!
Ook de korting op diverse onderdelen(oa remschijven en remblokken) stel ik zeer op prijs.

heer Osp

Duur, maar wel goed.

Afhalen bij de dealer op afspraak

heer Bil

anoniem

Perfect!

top!

heer Huijbers

Als ik meerder orders plaats op dezelfde dag dan worden er ook meerdere keren bezorgkosten gerekend, dat mag slimmer worden ingeregeld.

heer Overmeer

Tekeningen met onderdeelnummer

Peiffer bv

Top webshop

Online bestellen voor oudere auto's is top.