Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

Esther

Negatief

Reageren op mail en telefonisch beter bereikbaar zijn. En ja, ik heb gebeld op de tijden waarop jullie beschikbaar zouden moeten zijn geweest. Meerdere dagen, meerdere telefoontjes gepleegd zonder... Reageren op mail en telefonisch beter bereikbaar zijn. En ja, ik heb gebeld op de tijden waarop jullie beschikbaar zouden moeten zijn geweest. Meerdere dagen, meerdere telefoontjes gepleegd zonder dat er werd opgenomen.

Dimitar Mechev

Top

Helemaal top

L.J. Hondelink

Matig

- 2 van de 3 bestelde artikelen waren niet (meer) voorradig. 1 van die 2 aankopen (t-shirt) werd geannuleerd en terugbetaald, over het andere artikel (cap) ontving ik een mail dat de bestelling niet... - 2 van de 3 bestelde artikelen waren niet (meer) voorradig. 1 van die 2 aankopen (t-shirt) werd geannuleerd en terugbetaald, over het andere artikel (cap) ontving ik een mail dat de bestelling niet leverbaar was, maar in bestelling bleef staan, zonder te weten wanneer het geleverd zou worden.
Dat is wat mij betreft geen optie als er al betaald is.

De betreffende artikelen worden nog steeds aangeboden in de webshop zag ik. Dat is onhandig.

- De koffiebeker die ik wel ontvangen heb, lekt. Goedkoop of niet; slechte kwaliteit dus.

Webshop ziet er prima uit, maar doet afbreuk aan de kwaliteit die horen bij de BMW/MINI-beleving.