Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

Christiaan Hendriks

Onlangs twee pakkingringen voor een Mini Cooper s besteld. Inmiddels zit ik hier al meer dan twee weken op te wachten. Zou wel zijn verstuurd, maar kreeg in eerste instantie bericht dat ik een... Onlangs twee pakkingringen voor een Mini Cooper s besteld. Inmiddels zit ik hier al meer dan twee weken op te wachten. Zou wel zijn verstuurd, maar kreeg in eerste instantie bericht dat ik een wiellager had besteld en dat deze niet meer leverbaar zou zijn. Vervolgens wordt ik met een mij onbekende voornaam aangeschreven, waarin staat dat ik het bericht moet negeren. Ik heb diverse malen geprobeerd zowel via de mail als telefonisch contact te zoeken, maar helaas nog niets mogen ontvangen. Inmiddels via een aftermarket leverancier binnen 24 uur de juiste pakkingringen geleverd gekregen en de auto heeft al weer bijna 1400km naar volle tevredenheid gelopen. Overal gaat wel eens iets mis, maar wanneer je de auto echt nodig hebt is het wel op z’n minst irritant te noemen. Ik hoop echt dat dit een volgende keer allemaal beter gaat.

Betere communicatie

JPF Timmerman

Redelijk, de bezorging verliep niet nasr wens.

Artikelen die niet leverbaar zijn als dusdanig aanmerken. Zonder insectenspons hadden we de insectenspray niet gekocht namelijk.

Manon Schreurs-Overgaag

De 1e bestelling moest ik zelf nabellen waar het bleef. De 2e bestelling kreeg ik netjes een mail met update info.

Atila Akin

Slecht

Jullie verkopen spullen op de webshop die niet leverbaar zijn daarvan wel een verzend bevestiging sturen maar hoor niks daarna en daar moet ik zelf achterkomen doordat ik niks hoor en jullie laten... Jullie verkopen spullen op de webshop die niet leverbaar zijn daarvan wel een verzend bevestiging sturen maar hoor niks daarna en daar moet ik zelf achterkomen doordat ik niks hoor en jullie laten dit gewoon op de website staan zodat andere hetzelfde overkomt als iets niet leverbaar is dan moet je een alternatief kunnen leveren die zijn er wel maar gewoon doen alsof dat niet zo is

Jan de Vos

Prima!

Geen. Alles liep voorspoedig en correct.

Willem Pieterman

Efficient