Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

Maurice Heemskerk

Goed, praktisch alle onderdelen zijn er te vinden

Navigeren naar subgroepen en dan switchen naar andere subgroepen werkt niet initiatief

autorijschool vink

Zeer goed

ik kan geen verbeter punten aangeven

Onur Oz

Super goed eerste aankoop snel gekomen👍🏻

Niet

Reactie Ekris BMW en MINI shop:

Beste dhr Ozturk,
bedankt voor uw enthousiaste beoordeling, altijd fijn om van een tevreden klant te horen.
David van Team Ekris

Martijn Klippel

Snelle vakkundige service

M. Schroevers

(Bewerkt)

Positief

Normaal bestel ik via het NewMINIclub account en krijg ik 10% korting maar het wil nog weleens gebeuren dat dat account niet werkt doordat NMC leden de debiteuren gegevens aanpassen ipv hun gegevens... Normaal bestel ik via het NewMINIclub account en krijg ik 10% korting maar het wil nog weleens gebeuren dat dat account niet werkt doordat NMC leden de debiteuren gegevens aanpassen ipv hun gegevens bij het alternatieve adres invullen. Dat was nu ook het geval en dan werkt de korting niet meer. Ik heb de contact persoon dat toen ook gemeld maar was er op dat moment zo klaar mee (gebeurt meerdere keren per jaar) dat ik nu maar voor me zelf een account heb aangemaakt. Nadeel, geen 10% korting maar wel de mogelijkheid om zonder probleem artikelen te bestellen. Had de spullen gewoon nodig en had geen zin om te wachten dat het weer online zou komen. Bleek achteraf heel snel geregeld te zijn door de webshop medewerkers. Het zou de NMC helpen als de debiteuren gegevens van het NMC account niet aangepast zou kunnen worden maar begrepen van Ekris medewerkers dat het niet zo eenvoudig te regelen is.

De webshop ansich is perfect, bestellen gaat prima, overzichtelijk en weet alles te vinden, goede communicatie over de bestelling, verzending en aflevering dus dik tevreden vwb de Webshop

Op het Veld

Geen verbeterpunten

Ernst

Makkelijk, overzichtelijk

Mijn mini is ingevoerd en als ik dan via het mijn kenteken het type wil zoeken herkent de site het niet. Dit heb ik niet bij andere onderdelen websites.

Jack van Terheijden

Zou het niet weten