Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

heer Claessen

mevr. T.

Prima ervaring. Ik zocht een vervanging voor een A-stijl kap voor mijn mini uit 2009. Snel gevonden en geleverd. Met de online gevonden instructies, de kap eenvoudig kunnen plaatsen.

Het onderste klemmetje stak net iets te ver uit om de kap te kunnen plaatsen. Ik heb een klemmetje van de oude kap op deze plek gebruikt, die was net iets korter. Zo lukte het plaatsen wel. Het onderste klemmetje stak net iets te ver uit om de kap te kunnen plaatsen. Ik heb een klemmetje van de oude kap op deze plek gebruikt, die was net iets korter. Zo lukte het plaatsen wel.
Schroefjes waren er helaas niet bij geleverd, de klemmetjes wel.
Een korte montage instructie erbij leveren zou een verbeterpunt kunnen zijn.

heer Londeman

Niet positief, helaas.

Zorg ervoor dat bestellingen op het juiste adres afgeleverd worden en als het toch fout gaat hou de klant dan zelf op de hoogte van het vervolg. Nu heb ik alles zelf moeten regelen en onderdelen... Zorg ervoor dat bestellingen op het juiste adres afgeleverd worden en als het toch fout gaat hou de klant dan zelf op de hoogte van het vervolg. Nu heb ik alles zelf moeten regelen en onderdelen zelf terug gebracht naar Utrecht. Dit was niet goed en niet voor herhaling vatbaar.

heer Grit

Zeer positief

Mail kwam in mijn spam, verder liep alles op rolletjes.

heer Alp

Bij b2b intracommunautaire aankopen wordt btw niet verlegd wat maakt dat de btw in België niet kan afgetrokken worden via de periodieke btw-aangifte. Wel mogelijks via Vat refund, vergt extra moeite... Bij b2b intracommunautaire aankopen wordt btw niet verlegd wat maakt dat de btw in België niet kan afgetrokken worden via de periodieke btw-aangifte. Wel mogelijks via Vat refund, vergt extra moeite en terugvordering is niet gegarandeerd omdat zelfs volgens de nederlandse btw-wetgeving de btw verlegd dient te worden.

heer Konz

Heel goed en duidelijk.

Misschien een iets betere filtering van gerelateerde producten voor een geselecteerd model. (Ik doel hierbij op mode Mini Cooper S 2003 -

heer Jessurun Lobo

heer Van de velde

Ga zo door

heer Meesters

Perfect

heer Arts

Bestelling vooruit betaald maar na 2 weken nog steeds niet geleverd.
1e keer 23-05 verzonden en zonder asnlevering 26-5 retour Ekris (doossschade DHL).
2e keer na lastige bereikbaarheid...
Bestelling vooruit betaald maar na 2 weken nog steeds niet geleverd.
2e keer na lastige bereikbaarheid gehoord dat ze door en inhoud gingen controleren. Op 31-5 opnieuw aangeboden DHL.
Track en trace geeft op 07-06 nog steeds aan dat bestelling niet gepland is en DHL chat kent zendingsnr niet.

Dus zwaar ontevreden en nog steeds niet opgelost / onbekend vervolg.