Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

Van Houten

Zeer goede ervaring. Alles keurig thuisbezorgd. En wat ik ook belangrijk vind is dat je via email op de hoogte wordt gehouden van de voortgang.

Nee eigenlijk niet.

Dave Brabans

100% tevreden

Meer foto's

heer Nguyen

Uitstekend

heer Hogenkamp

Uitgebreid maar artikelen zijn makkelijk te vinden.

Nee.

Beeld en Klank Verheeken

Niet zo goed eigenlijk

Heb meermaals mailtjes gestuurd om te factureren op een Belgisch BTW nummer. Nooit antwoord op ontvangen en dus ook geen BTW factuur ontvangen. Eerste en laatste keer en wordt aan iedereen die ik... Heb meermaals mailtjes gestuurd om te factureren op een Belgisch BTW nummer. Nooit antwoord op ontvangen en dus ook geen BTW factuur ontvangen. Eerste en laatste keer en wordt aan iedereen die ik ken afgeraden om bij jullie te bestellen.

heer van Donk

Redelijk

Heb 1 sleutelhanger besteld van +/- €30. Moet je nog €4,95 verzendkosten betalen. Belachelijk veel geld voor iets wat door de brievenbus past.

Reactie Ekris BMW en MINI shop:

Beste klant,
Beste klant,
we begrijpen dat het vervelend is om verzendkosten te betalen, echter zitten wij met een grens van €45,00 euro is gratis verzonden in Nederland al zeer laag. Dit staat ook duidelijk op de site vermeld, bovendien is in de winkelwagen direct zichtbaar (nog voordat u afrekent) wat de verzendkosten zijn. Het voelt dan niet helemaal rechtvaardig om op basis hiervan een score van 5/10 te geven. Mocht er nog een andere reden zijn waardoor u tot deze score bent gekomen dan horen wij dat graag.
David van Team Ekris

XX

Snel en goed

xx

heer Kroon

Slecht, halve bestelling gekregen, slecht bereikbaar

Zorg voor betere bereikbaarheid en communicatie

heer van der Rijst

Ik heb de bestelling na twee dagen nog een keer ontvangen dus tweemaal.De extra bestelling welk een foutje van de shop was teruggestuurd met een retourformulier en niks meer gehoord.En gevraagd om... Ik heb de bestelling na twee dagen nog een keer ontvangen dus tweemaal.De extra bestelling welk een foutje van de shop was teruggestuurd met een retourformulier en niks meer gehoord.En gevraagd om de de kosten van het terugzenden te vergoeden.
Zeer slordig van deze shop.Ik wacht nog steeds op de retourkostenvergoeding.

heer Meijer

PRIMA