Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

heer Inconis

Perfect!!

Geen een

mevrouw Hofmans

Niet

heer Blankestijn

Zeer goed

Prijs is soms veel te hoog in vergelijking met MAHLE original componenten op het web.

heer Soeteman

Heel goed. (zoals ook al eerder ervaren)

heer Van De Laak

Top

heer Huis

Prettig en met meer artikelen dan ander BMW-webshops

minder submenu's

heer Harskamp

Heel goed

Zou leuk zijn als je korting kon krijgen. Mijn BMW is bijna 20 jaar oud en als je dan originele spullen koopt kost dat best wat en dan zou het fijn zijn als je bv met een 20 jaar oude BMW 20 %... Zou leuk zijn als je korting kon krijgen. Mijn BMW is bijna 20 jaar oud en als je dan originele spullen koopt kost dat best wat en dan zou het fijn zijn als je bv met een 20 jaar oude BMW 20 % korting kreeg op de webshop mhaha.

heer Volders

Top.

heer Van Uden

Zeeg goede telefonische ondersteuning gehad !!

De onderdelen die ik nodig had ben ik gelukkig door een medewerker van jullie geholpen,hij heeft de juiste artikel nummers voor mij opgezocht en deze per Mail naar mij toegestuurd.
Top...
Top medewerker!!!

heer Dirken

Prima, erg mooie tool, uitgebreide betaalopties en snelle levering.

Via de onderdelentekeningen kon ik niet altijd alle onderdelen voor oldtimers vinden. De artikelnummers zijn dan niet beschikbaar maar wanneer ik deze handmatig invoer dan kan ik ze wel weer... Via de onderdelentekeningen kon ik niet altijd alle onderdelen voor oldtimers vinden. De artikelnummers zijn dan niet beschikbaar maar wanneer ik deze handmatig invoer dan kan ik ze wel weer bestellen. Dat is wat verwarrend maar verder perfect!