Kwam Ekris zijn afspraken omtrent levering na?
Kon u gemakkelijk een bestelling plaatsen?
Kon u de informatie in de webshop eenvoudig vinden?
Hoe zou u de klantenservice van Ekris BMW beoordelen?
Hoe bent u op de hoogte gehouden over het verloop van uw order?

heer Geschiere

Goed overzichtlijk

neen

Kris M.

Uitermate slecht

levering naar Belgie duurt veel te lang en gaat over verschillende partners waardoor er kostbare tijd verloren gaat... we zijn 3 dagen verder dan de bestelling en het onderdeel ligt nog steeds... levering naar Belgie duurt veel te lang en gaat over verschillende partners waardoor er kostbare tijd verloren gaat... we zijn 3 dagen verder dan de bestelling en het onderdeel ligt nog steeds ergens in een sorteercentrum in Nederland. zielige service sorry.

heer Van kessel

Kan beter

Duidelijk omschrijven wat er geleverd wordt

heer Janssen

Zeer goed!

Beste source in NL om online (oudere) BMW onderdelen te bestellen.

heer BILLET

GOED

NIETS DAT IK WEET

heer Ros

heer Gonzalez Lopez

Via the net

Top

mevrouw Van Putten

Via de telefoon wilde ik graag uitleg over de oprijgoot van een BMW fietsendrager. Ze konden mij niet vertellen hoe het werkte. Er zaten 'n. l hoeksteunen bij. Er was ook geen beschrijving voor. Via de telefoon wilde ik graag uitleg over de oprijgoot van een BMW fietsendrager. Ze konden mij niet vertellen hoe het werkte. Er zaten 'n. l hoeksteunen bij. Er was ook geen beschrijving voor.
Gelukkig heb ik handige mannen om me heen,die me geholpen hebben. Maar eigenlijk wilde ik het zelf doen.
Dat vind ik wel een gemis van jullie.

heer Schimmel

Zoals altijd snelle levering

Gewoon zo door gaan. Heb meerdere malen onderdelen besteld en wat mij betreft altijd perfecte service

heer Bukman

Prima shop voor originele BMW onderdelen

Verbeter de zoekmachine om exacte parts per auto model en versie te kunnen vinden.