wesley

Goed bereikbaar

Olphen kees

Dinsdag een paviljoen besteld, helaas hadden ze die ik wou niet meer op voorraad. Trend24 kwam gelijk met een oplossing, en heb uiteindelijk toch de juiste paviljoen kunnen bestellen.

Tevreden klant.

klantvriendelijk, mooie paviljoenen

youri akman

Afgelopen dinsdag een fitness set gekocht. Contact opgenomen en gevraagd of ik het product ook in Elst kon ophalen, dat was allemaal prima! Volgende dag mijn fitness set opgehaald. Inzetten ging... Afgelopen dinsdag een fitness set gekocht. Contact opgenomen en gevraagd of ik het product ook in Elst kon ophalen, dat was allemaal prima! Volgende dag mijn fitness set opgehaald. Inzetten ging makkelijk en prijs was ook echt voordelig. Trend24 heeft weer een tevreden klant erbij.

Service, klantvriendelijk, kwaliteit, voordelig

bas

Paviljoen is van top kwaliteit

Roza kaya

Maandag een paviljoen besteld, vandaag binnen gekregen. Gelijk in elkaar gezet vanwege het mooi weer die eraan komt. Erg tevreden over de kwaliteit en kleur, kan niet wachten tot het weekend is!!

Goed service, kwaliteit, sterk, klantvriendelijk.

Noa van Berg

Goed service, tevreden met mijn aankoop (paviljoen). Bedankt trend24!

baris akman

Een fitness set gekocht bij trend24.nl
Een fitness set gekocht bij trend24.nl
Ik wist niet zo goed wat er me te wachten stond, toen het product al binnen 3 werkdagen binnen was heb ik het gelijk in elkaar gezet. Erg tevreden over het product voor zo een prijs. Bedankt trend24

Johan de witlaan

Ik had bij trend24 een tuinsset gekocht, aangezien het mooie weer komt en de tuinstoelen weer na buiten kunnen. Het verkeerde set binnen gekregen, contact opgenomen via de mail en de volgende dag... Ik had bij trend24 een tuinsset gekocht, aangezien het mooie weer komt en de tuinstoelen weer na buiten kunnen. Het verkeerde set binnen gekregen, contact opgenomen via de mail en de volgende dag werd al gelijk de juiste set geleverd. Wat een top service!!