Fam. Schreuders

Zeer goede service

Via Marktplaats bij Trend24 terecht gekomen. Wij hadden een vraag over een paviljoen en we kregen al snel een antwoord. Dat vonden wij wel een prettig gevoel, dat er zo snel gereageerd werd.... Via Marktplaats bij Trend24 terecht gekomen. Wij hadden een vraag over een paviljoen en we kregen al snel een antwoord. Dat vonden wij wel een prettig gevoel, dat er zo snel gereageerd werd. Uiteindelijk het paviljoen besteld en we kregen een mail dat de order in behandeling was. Daarna kregen we ook nog een track en trace code. Het paviljoen was ruim binnen de aangegeven levertijd in huis.
Het paviljoen zelf is van een zeer hoge kwaliteit. De palen zijn stevig, makkelijk op te bouwen en de doeken zijn mooi stevig en hebben een mooie antraciet kleur.
Wij zijn zeer tevreden over de service en ons paviljoen.

Goede service en afhandeling

Een halterbank en dumbells besteld. Al snel kreeg ik de halterbank binnen, maar de dumbells nog niet. Nog even gewacht, aangezien het kan zijn dat die later bezorgd konden worden. Op een gegeven... Een halterbank en dumbells besteld. Al snel kreeg ik de halterbank binnen, maar de dumbells nog niet. Nog even gewacht, aangezien het kan zijn dat die later bezorgd konden worden. Op een gegeven moment toch maar gemailt naar Trend en zij zouden het uitzoeken waarom mijn bestelling nog niet volledig bezorgd was. Al snel kreeg ik een mail waarin stond dat de dumbells momenteel uitverkocht waren. Trend zou mij op de hoogte houden wanneer ze weer op voorraad waren.
Twee weken later kreeg ik een mail dat de dumbells weer op voorraad waren. Snel daarna kreeg ik de track en trace codes. Dumbells zijn binnen.
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn vertraagde bestelling. Goed contact gehad over de gang van zaken.

W. Meeuwisen

Artikel niet op voorraad

Mijn order bleek op dat moment niet op voorraad te zijn. Kreeg hier een bericht over. Uiteindelijk het artikel wel gekregen, maar veel later dan de aangegeven levertijd. Jammer dat het niet bij het... Mijn order bleek op dat moment niet op voorraad te zijn. Kreeg hier een bericht over. Uiteindelijk het artikel wel gekregen, maar veel later dan de aangegeven levertijd. Jammer dat het niet bij het artikel aangegeven stond dat het momenteel niet op voorraad was.
Wel fijn mailcontact gehad met Peter en Manon. Ik werd goed op de hoogte gehouden.

Mevrouw Theunissen

Paviljoen in 2 keer geleverd

Ons bestelde paviljoen kregen we niet in een keer thuisgeleverd. Er moest 2 dagen lang iemand thuis zijn om de bezorger op de vangen. Niet handig van de bezorgdienst.
Het paviljoen zelf is...
Het paviljoen zelf is helemaal in orde. Contructie is stevig.
Het dak was een beetje lastig om vast te maken, maar dat zit nu wel goed vast. De zijdoeken zijn van een zeer goede kwaliteit.
Al met al zijn we erg tevreden

Sander Janssen

Product snel in huis

De bestelde bbq was snel bezorgd, had ik niet verwacht.
Bbq was helemaal compleet afgeleverd. Duidelijke handleiding, makkelijk in elkaar te zetten, makkelijk in gebruik.

Mariska

Fout snel opgelost

Een antraciet windscherm besteld, maar had een rood scherm ontvangen.
Een antraciet windscherm besteld, maar had een rood scherm ontvangen.
Na enig mailcontact met Trend, werd het rode scherm snel opgehaald door DPD. Een paar dagen later had ik het juiste scherm binnen. Er was duidelijk en snel mailcontact met Trend, heel fijn.
Het scherm is makkelijk te monteren aan de muur, rolt snel uit de koker, ziet er strak en mooi uit. Een top product

Imke

Tevreden

De pakketten van mijn paviljoen kwamen niet tegelijkertijd binnen. Over 2 dagen was de levering van de pakketten verdeeld. Hierover contact gehad met Trend, blijkt vaker voor te komen. Ligt aan de... De pakketten van mijn paviljoen kwamen niet tegelijkertijd binnen. Over 2 dagen was de levering van de pakketten verdeeld. Hierover contact gehad met Trend, blijkt vaker voor te komen. Ligt aan de leverancier. Vind ik een minpuntje.
Voor de rest is het paviljoen in orde. Stevige constructie, goede kwaliteit doeken.

Marcel

Binnen de aangegeven levertijd had ik mijn windscherm thuis gestuurd.
Tussen betaling en levering, via mail, goed op de hoogte gehouden van de behandeling van mijn bestelling. Binnen de aangegeven levertijd had ik mijn windscherm thuis gestuurd.
Windscherm zat in een stevige doos. Product was in goede staat.
Strak, stevig scherm. Zeer tevreden over trend24 en hun service.

Sabine de Vries

Mooie producten

Trend24 verkoopt mooie producten van een goede kwaliteit. Ik heb een paviljoen en een windscherm besteld. Beide producten waren binnen de levertijd geleverd. Opzetten/monteren ging erg gemakkelijk... Trend24 verkoopt mooie producten van een goede kwaliteit. Ik heb een paviljoen en een windscherm besteld. Beide producten waren binnen de levertijd geleverd. Opzetten/monteren ging erg gemakkelijk door de duidelijke handleiding.
De kwaliteit is hoog en sterk.
Erg tevreden over trend24 en hun producten

Petra

Levering duurde langer dan verwacht

Een paviljoen bestelt en betaald. Volgende dag een mail ontvangen dat de order in behandeling was. Maar daarna duurde het lang voordat het paviljoen geleverd was. Een keer gemailt en gevraagd waar... Een paviljoen bestelt en betaald. Volgende dag een mail ontvangen dat de order in behandeling was. Maar daarna duurde het lang voordat het paviljoen geleverd was. Een keer gemailt en gevraagd waar mijn bestelling bleef. Kreeg de volgende dag een mail terug met de melding dat het langer duurt in verband met de feestdagen. Beetje jammer.
Uiteindelijk het paviljoen thuis gekregen. Verkeerde in goede staat en ben er tevreden mee. Opzetten ging gemakkelijk en de kwaliteit van de doeken is zeer goed en stevig.