Super snelle levering

We hebben een 3pits barbecue gekocht en de dag erna werd de barbecue al geleverd. Ook werd er tijdig medegedeeld dat we een gasslang moesten bijbestellen. Al met al prima dus

Mooi zonnescherm

Snelle levering, ze waren wel het track en trace nummer vergeten door te geven. Zonnescherm is prima staat inmiddels stevig in de tuin.

Bedrijf is niet bereikbaar, pagina look33 is offline en ik heb betaald voor snelle levering en nog steeds niet ontvangen. Doet erg dubieus aan.

Bert

Tuinpaviljoen

Door storm is ons voorgaande tuinpaviljoen ter ziele gegaan. Ook nu weer besteld bij trend 24 en de volgende dag keurig netjes bezorgd.

Artikel netjes ontvangen

Wij hebben een antraciete windscherm aangeschaft. Werd na 2 dagen thuis afgeleverd. We hebben nog wel een vraag hoe we de meegeleverde paal aan de muur moeten bevestigen.

Fam. Janssen

Redelijk snelle levering

Wij hebben een 7 delig tuinset besteld. Na contact gehad te hebben is ons beloofd dat de set binnen 3 dagen geleverd zou worden. Dit is 4 dagen geworden, al zat er wel een weekend tussen. De set is... Wij hebben een 7 delig tuinset besteld. Na contact gehad te hebben is ons beloofd dat de set binnen 3 dagen geleverd zou worden. Dit is 4 dagen geworden, al zat er wel een weekend tussen. De set is zoals op de afbeelding, prima en degelijke kwaliteit.

J.C. van der Wal

Geweldige webwinkel, veel keus en goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering van ons paviljoen en toen bleek dat er een aantal onderdelen niet goed waren is er alles aan gedaan om dit in orde te krijgen. Twee onderdelen zijn bij het uit elkaar halen kapot... Snelle levering van ons paviljoen en toen bleek dat er een aantal onderdelen niet goed waren is er alles aan gedaan om dit in orde te krijgen. Twee onderdelen zijn bij het uit elkaar halen kapot gegaan en toen ik hierover contact opnam met Trend24 zijn de kapotte onderdelen meteen vervangen.
Echt een aanrader om bij Trend24 te kopen!!

Trudy pijlman

Nog steeds geen antwoord op mijn email . Telefonisch niet bereikbaar !

Wij proberen al dagen om ze te bereiken, telefonisch niet en de email wordt niet beantwoord !

Henk

Nieuwe doucheset bevalt ons prima, bedankt!

Ingrid

Snelle reactie op mail

Er wordt zeer snel op mail / vragen gereageerd. Jammer dat het wat onduidelijk was en bleef, wanneer de gehele bestelling afgeleverd zou worden. Duurde wel langer dan gedacht...
Mail met...
Mail met track&trace code en voor aflevering moet getekend worden. De lampen worden goed verpakt.
Mooie lampen voor een mooie prijs!