We zijn zo’n 4 weken bezig geweest om een 6 jaar oude miele wasmachine hersteld te krijgen. Er is 4 keer een monteur langs geweest voordat het uiteindelijk was opgelost. Nieuwe schokdempers...We zijn zo’n 4 weken bezig geweest om een 6 jaar oude miele wasmachine hersteld te krijgen. Er is 4 keer een monteur langs geweest voordat het uiteindelijk was opgelost. Nieuwe schokdempers Probleem is ook dat het een monteur is die wordt ingehuurd voor 1 dag in de week. Dat betekent ook veel onnodige vertraging. In het traject ook verschillende keren misgegaan kwa status ( onterecht afgesloten koste weer een week) Uiteindelijk heb ik zelf de machine nog waterpas gesteld zodat trillingen minimaal zijn.
Sjakie Wasmachine
Perfecte service!
Jelle Sondervan
Vriendelijke medewerkers, goed advies, goede service. Vriendelijke monteurs, snelle plaatsing met goede instructie
L. Kusters
Snelle reparatie service en hele vriendelijke en deskundige monteurs.
Familie van Kleef
Snel monteur ter plaatsen. Erg netjes in zijn omgang naar ons als klant en fijne uitleg over de werkzaamheden die hij uitvoert. Er werd zorgvuldig gewerkt. Erg positief!
Johnny Tapper
Goede opvolging
Kees van Moorsel
Perfecte service en zeer goed advies. Levering op tijd en zeer behulpzame monteurs.
Antonie
Prima service bij installeren nieuwe apparatuur.
Wilma
Zijn op een nette manier te woord gestaan. Kregen goed en duidelijk advies.