A- staat voor aanvang aankoop. v -staat voor verloop aankoop en levering product. A- staat voor afhandeling van het product met service. AVA staat voor 3 x 5 sterren.
M de Meij
Heb eerder een minder positief bericht over AVA Oost-Souburg op Kieskeurig geplaatst. Over het gebrek aan service. De manager van het bedrijf is hierop teruggekomen en heeft dit alsnog bevredigend...Heb eerder een minder positief bericht over AVA Oost-Souburg op Kieskeurig geplaatst. Over het gebrek aan service. De manager van het bedrijf is hierop teruggekomen en heeft dit alsnog bevredigend opgelost. Het bericht op Kieskeurig terugtrekken is niet mogelijk. Daarom even dit berichtje.
Familie Verstraate
We hadden problemen met de apps op de tv. Gebeld. Een medewerker stond met 10 minuten voor de deur. Alles opgelost. Topservice.
Clare Steemers
Cora te Beek
Top
Paulie de Visser
Prettig geholpen
Els van Gelderen
Goed service
Robert Jacobs
Goede duidelijke uitleg en hulp bij kopen nieuwe apparatuur. Goede service Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk.