Koen

Fijne winkel waar je geweldig vriendelijk, eerlijk en vooral professioneel wordt geholpen.

Eerlijke en goede uitleg

Marion vR

Klantvriendelijk, adequaat en betrouwbaar

Arja

Altijd klantvriendelijk, denken mee.
Fijne winkel om je spullen te kopen.

Tonnie Wouters

Vriendelijke mensen die ervoor zorgen dat wat ik nodig heb in huis hebben

Stijn de tevreden klant.

Ik vind Elektro wil Schijndel hele vakkundige mensen hebben Je hoeft niet altijd de duurste model te hebben soms zijn wat mindere bekende merken net zo goed. Ze nemen de tijd en geven hier... Ik vind Elektro wil Schijndel hele vakkundige mensen hebben Je hoeft niet altijd de duurste model te hebben soms zijn wat mindere bekende merken net zo goed. Ze nemen de tijd en geven hier uitgebreid advies over. Mocht je de spullen thuis geleverd willen hebben dan nemen ze de oude spullen mee als ze de nieuwe komen leveren en Ze leveren ook nog service bij het installeren of op het juiste manier plaatsen van het product.

Jiohn

Goed gesorteerde winkel. Zeer behulpzaam en kundig personeel. Goede uitleg gekregen en alle tijd om vragen te stellen en keuzes te maken. Ook levering en plaatsing wordt keurig uitgevoerd door... Goed gesorteerde winkel. Zeer behulpzaam en kundig personeel. Goede uitleg gekregen en alle tijd om vragen te stellen en keuzes te maken. Ook levering en plaatsing wordt keurig uitgevoerd door gespecialiseerd personeel.

peter

Aardige mensen prima service

F

Erg vriendelijk personeel wat ook goede adviezen geeft.