Klant vriendelijk en luistert naar de klant, niet opdringerig. Neemt de tijd
Bianca
Vriendelijk personeel en goed geholpen, zowel in de winkel als bij de bezorging
Peter.
Vaatwasser wezen uitzoeken in de winkel waar ik snel en prettig geholpen werd. Afspraak voor plaatsing volgde al snel nadat de vaatwasser binnen was. Keurig de oude verwijderd en de...Vaatwasser wezen uitzoeken in de winkel waar ik snel en prettig geholpen werd. Afspraak voor plaatsing volgde al snel nadat de vaatwasser binnen was. Keurig de oude verwijderd en de nieuwe aangesloten door de bezorger. Kortom, dik tevreden.
HVS
Je word nog steeds hartelijk geholpen Krijgt uitleg en geen slijmen Ze luisteren goed waar je interesse in is
John
Top!
EM
Heb bij Elektro World, een desktop en laptop aangeschaft en hierbij de spreekwoordelijke krent uit de pap gevonden. Het bedrijf wordt dynamisch gerund door enthousiaste ondernemers, met een...Heb bij Elektro World, een desktop en laptop aangeschaft en hierbij de spreekwoordelijke krent uit de pap gevonden. Het bedrijf wordt dynamisch gerund door enthousiaste ondernemers, met een hands-on mentaliteit en sterke werkattitude. Plezierige persoonlijkheden, om zaken te doen. Oprecht, snel, betrouwbaar ,vakkennis ,focus en duidelijke communicatie zijn trefwoorden die op Thijssen van toepassing zijn!!
John Uilenberg
Electroworld Thijssen is een 100 % aanrader. Persoonlijk deskundig advies op maat met een ongekende service! Dit soort bedrijven zijn echt een zeldzaamheid. TOPZAAK!!