Cor

Vrij botte medewerker, ik kwam een via de site gereserveerd product bekijken zoals dat volgens de website vrijblijvend zou kunnen, meneer wilde meteen afrekenen, toen ik zei het product gereserveerd... Vrij botte medewerker, ik kwam een via de site gereserveerd product bekijken zoals dat volgens de website vrijblijvend zou kunnen, meneer wilde meteen afrekenen, toen ik zei het product gereserveerd te hebben voor vrijblijvende bezichtiging reageerde hij met dat het zo niet werkt maar deed hij met enige tegenzin toch de doos open, het is dat ik het product graag wilde hebben en geen zin had om ergens anders nog weer een week te moeten wachten op het product. Anders had ik het om product hier niet gekocht! Hier kom ik niet snel weer terug.

Wietze van der Zee

Een winkel waar een goede/plezierige sfeer heerst en waar je uitstekend wordt geholpen. We wilden een tv er bij voor in de keuken en hadden ons georiënteerd op de website van Electro World Van... Een winkel waar een goede/plezierige sfeer heerst en waar je uitstekend wordt geholpen. We wilden een tv er bij voor in de keuken en hadden ons georiënteerd op de website van Electro World Van Rossum. In de winkel zelf zagen we een tv die we niet op de website hadden ontdekt maar die ons veel geschikter leek. En deze was nog op voorraad ook. Zo zie je maar; er gaat niets boven een fysieke winkel met prettig en deskundig personeel.

Rob

Wat fijn dat we de klus gewoon zonder gedoe konden klaren! Dank Arjen voor de vakkundige installatie.

Super service en vriendelijke mensen. Passend advies en luisterd wat je wensen zijn van een apparaat

Vriendelijk en met deskundigheid geholpen

Hoogervorst

Uitstekende zaak en prima personeel.

C.Doppenberg/Bos

Prettig te woord gestaan in de winkel, goed advies en duidelijke afspraak.

Boy Termaat

Top service ... fijne mensen ... bedankt

B.Hendriksen

Wat een geweldig personeel! Goed advies en een snelle service.

Wim

Goede service en klantvriendelijk