Lens Koeltechniek

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Correcte prijzen met mooi assortiment.

siem dekker

Erg snel gegaan

Bevalt goed

PM Swaanen Beheer B.V. Thijs Swaanen

Had niet goedwerkende bewegingsmelder na belletje meteen nieuwe opgestuurd

goede prijs en geweldige service

Tom Vink-Otico

Super bedrijf alles op voorraad en super snelle levering! En heb je vragen ook nog goede tekst en uitleg!

Perfecte service

Ruben

Snelle levering en duidelijke website! Top!

Melanie Franssen

Meerdere malen bestellingen geplaatst op de gebruiksvriendelijke webshop van Elektramat. De producten worden netjes verpakt en op tijd geleverd. Heel tevreden!

Grote keuze aan producten en gebruiksvriendelijke webshop.

Mulder

Prima bedrijf! Snelle levering, goede prijzen, overzichtelijke site

Prijs, snelheid, overzicht

René

Hoewel het product dat ik besteld had bij de bestelling op de website ‘in voorraad’ stond werd het pas een kleine maand later geleverd. Heel vervelend als je de bestelling nodig hebt. De levering... Hoewel het product dat ik besteld had bij de bestelling op de website ‘in voorraad’ stond werd het pas een kleine maand later geleverd. Heel vervelend als je de bestelling nodig hebt. De levering werd telkens weer uitgesteld, er was wel een correcte communicatie over de uitgestelde levering.

Goede communicatie

Reactie Elektramat NL:

Beste René,

Bedankt voor het beoordelen van Elektramat.
Wat vervelend om te horen dat je te maken hebt gehad met langere levertijden voor de door jou bestelde artikelen.
Het spijt...
Beste René,

Bedankt voor het beoordelen van Elektramat.
Het spijt ons ten zeerste dat wij niet aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen en we begrijpen volledig hoe frusterend dit kan zijn.
Wij doen er alles aan om voldoende voorraad te houden, maar dat we daarbij wel afhankelijk zijn van de fabrikanten.
Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.

Margret van Elektramat

R. S.