Johan Oosterkamp

Goed bedrijf

Gemakkelijk de kap kunnen bestellen en vlot geleverd

Stefan Olivier

Verschrikkelijke dienstverlening in combinatie met valse reclame en gebroken beloften.

Niet van toepassing.

Reactie Elektramat NL:

Beste Stefan,
Beste Stefan,
Dank voor je feedback. We begrijpen je teleurstelling en betreuren dat de ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. Zoals we tijdens ons recente gesprek hebben besproken, is er helaas iets misgegaan in de bezorging en verwerking van je order. We hebben je de uitleg gegeven en nemen uw opmerkingen serieus om onze dienstverlening te verbeteren.
We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans geeft om een betere ervaring te bieden. Nogmaals bedankt voor uw geduld en begrip.
Margret van Elektramat

Henk

Matig moet een retour ticket zelf uitprinten

Telefonisch berijkbaar

Reactie Elektramat NL:

Beste Henk,
Hartelijk dank voor je review en het prettige gesprek.
Beste Henk,
Hartelijk dank voor je review en het prettige gesprek.
We zijn blij te horen dat je over het algemeen tevreden bent met onze service. We begrijpen dat het zelf moeten uitprinten van een retourticket als een ongemak kan ervaren worden. We streven ernaar om ons proces zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en zullen jouw feedback zeker meenemen om onze diensten verder te verbeteren.
Als je nog andere suggesties hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten.
Vriendelijke groeten,
Lauretta van Elektramat

Kees Groeneveld

Duidelijk en niet te duur

Uitstekende service

albert caljouw

Super

Snel geleverd volgens afspraak

Stijn Nijland

Altijd netjes verpakt en meestal erg snel geleverd.

Uitgebreid aanbod

Frans van der Zanden

Geweldig

Eenvoudig zoeken, goeie prijzen!

Denicea van Kempen

Snel en gemakkelijk!

Snelle levering, goed verpakt, prima product.

Robert Simons

Super service en snelle adequate levering van prima werkende producten

Prima telefonisch advies

Anil Jagernath

Top!

Juiste en snelle levering.