Harry Domburg

(Bewerkt)

Zeer vlotte levering. Zeer uitgebreid assortiment. Vriendelijke medewerk(st)ers.

Doet er alles aan om klanten tevreden te houden.

Hans Messelink

(Bewerkt)

Ik had op hun advies de verkeerde neopreenkabel gekocht. Hoewel kabels op maat nooit geruild kunnen worden maakte Elektramat dit keer een uitzondering omdat zij verkeerd hadden geadviseerd. Ik kreeg... Ik had op hun advies de verkeerde neopreenkabel gekocht. Hoewel kabels op maat nooit geruild kunnen worden maakte Elektramat dit keer een uitzondering omdat zij verkeerd hadden geadviseerd. Ik kreeg mijn geld terug en het goede advies voor de kabel.

Mijn klacht supergoed opgelost.

José Dierickx

Kwaliteit

H. ter Veen

Prettig

Snelle correcte levering van goede kwaliteit. Goede klantvriendelijke website

Erik Lamberts

Tijdig geleverd

Mooi produkt

Joop Zwaan

Gewoon correct eigenlijk top

snel geleverd goede producten

erik scheepens

snelle levering, super fijn.

Fatih Sarikaya

Ik h3b 2 wiha spaningzoeker gekocht maar heelaas nog niet ontvangen

Reactie Elektramat NL:

Beste Fatih
Beste Fatih
Bedankt voor je review en voor je geduld. Ik heb zojuist naar je bestelling gekeken, en volgens de track en trace van PostNL is je bestelling bezorgd bij je buren op nummer 16. Zou je daar misschien kunnen navragen of zij het pakketje voor je hebben aangenomen?
Laat het ons gerust weten als we je nog ergens mee kunnen helpen. We staan klaar om je verder te ondersteunen.
Margret van Elektramat.

J Stevens

Slecht een week geleden een lamp besteld en betaald en nog steeds niet ontvangen

Reactie Elektramat NL:

Beste ,
Beste ,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen hoe vervelend het is dat je nog steeds op de door jou bestelde lamp moet wachten, en we willen hier graag meer duidelijkheid over geven.
We hebben inmiddels contact met je opgenomen per e-mail met een update over je bestelling. Zoals vermeld, hebben we er alles aan gedaan om het product sneller bij je te krijgen. Helaas bleek de lamp niet op voorraad bij zowel ons als bij onze leverancier, waardoor de nieuwe verwachte leverdatum op 20 november is vastgesteld. We bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.
Mocht je willen afzien van je bestelling of heb je andere vragen, dan staan we voor je klaar. Neem gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen.
Margret van Elektramat

Henny van der Weide

Uitstekend, maar heb van deze en de vorige aankoop geen factuur ontvangen.

Zeer snelle levering.