Krijn Overgaauw

Snelle levering, goede service

Mooie website en betrouwbaar in verzenden en service

Mark

Stekkerdoos besteld na 3 x een andere leveringsdatum heb ik de bestelling geanuleerd

Klantenservice reageerder snel

Beste Mark,
Bedankt voor het beoordelen van Elektramat.
Wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt.
Beste Mark,
Bedankt voor het beoordelen van Elektramat.
Wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt.
Helaas heb ik op basis van de beschikbare gegevens geen order kunnen vinden om te kijken wat er gebeurd is, dus kan ik hier nu niet verder in detail treden.
We hebben je een mail gestuurd voor meer informatie, zou je daarop kunnen reageren dan gaan we kijken hoe we je kunnen helpen.
Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.
Margret van Elektramat

Joran

Bij elektramat verkeerd advies gekregen
Bij elektramat verkeerd advies gekregen
Dat de stekkerdozen buiten kunnen maar nu blijkt dat ze helemaal niet buiten kunnen ik nu gaan ze moeilijk doen met het geld terug precies zo als ze met het telefoon gesprek hebben gezecht dan verdienen we er helemaal niks meer op ik heb het bewijs dat ze buiten konden in de mail als je ze aan de telefoon hebt praten ze er zo over heen en zeggen dat ze niks meer kunnen doen vandaag contact gehad met de consumentenbond die zeggen als hun een fout hebben gemaakt moeten hun dat oplossen en niet afschuiven op de klant dat is wat hier gebeurt waardeloze lui je kunt alles beter bij de kabelshop bestel iets duurder maar dan heb je ook een stukje service wat je bij elektramat niet krijgt ze hebben al meer negatieve reacties van klanten gehad zecht de consumentenbond wij gaan er mee bezig en anders het hele zooitje voor de rechter je hebt bewijs in de mail dat ze dat gezecht
Hebben ik hoop dat meer van jullie hier niks meer bestellen raar bedrijf het gaat ze alleen om het geld

Service krijg je hier niet

Beste Joran,
Bedankt voor je bericht. Ik begrijp dat je niet tevreden bent met het verloop van je retourverzoek en wil het graag even verduidelijken.
Onze retourtermijn is 90 dagen, en we...
Beste Joran,
Onze retourtermijn is 90 dagen, en we zitten daar nu ruim buiten. Wat wél geldt, is dat we binnen de garantietermijn producten vervangen die gebreken vertonen door normaal gebruik. Als je problemen hebt met de stekkerdozen die niet zijn ontstaan door verkeerd gebruik, dan kijken we graag samen naar een oplossing binnen deze garantie.
Ik hoop dat dit wat duidelijkheid geeft.
Margret van Elektramat.

Rob Elzinga

Prima kwaliteit en prettig geprijsd

Prijs kwaliteit verhouding

Michiel Westerhoff

Helaas blijft de lamp knipperen bij het dimmen, ook nadat ik de dimmer vervangen heb

Beste Michiel,
We hebben via de mail contact met elkaar gehad en je hierin ook een vraag gesteld om te kijken of dat het probleem met de lamp zou kunnen verhelpen.
Mocht er toch nog iets...
Beste Michiel,
Mocht er toch nog iets zijn waarmee we je kunnen helpen horen wij het graag.
Margret van Elektramat

Bas Mourits

Heel groot assortiment, makkelijk te bestellen!

Goede service, makkelijk af te halen

Ger Schuppers

Goed en snel

afwerking

Jolanda Gerards

Contact was goed, helaas doet de lamp het niet

Klantvriendelijk

Gijs Koers

Een betrouwbaar bedrijf

Karline Lace

Bestellen was makkelijk en de levering was erg snel!