Levering was snel en goed alleen de materiaal is niet zo fantastisch. Eigenlijk vuilniszakken stof.

snelle levering

Reactie Elektramat NL:

Beste ,
Bedankt voor het beoordelen van Elektramat.
Wat vervelend om te horen dat je het product niet helemaal fantastisch vindt.
We hebben via de mail met elkaar contact gehad en je...
Beste ,
Bedankt voor het beoordelen van Elektramat.
Wat vervelend om te horen dat je het product niet helemaal fantastisch vindt.
We hebben via de mail met elkaar contact gehad en je hebt aangegeven dat je al een retourformulier hebt aangevraagd. Zodra het bij ons binnen is, zullen wij het geld crediteren.
Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder.
Margret van Elektramat

Meindert Scholtus

Alles goed in orde

Henk Schmitz

Goede informatie gekregen .
Na bestelling binnen 1 dag geleverd

Goede informatie

Jan de Bruin

Snelle levering en goede prijs

Goede prijs, leuke verpakking

Lex Lissauer

Top service

Supersnel en goede kwaliteit-prijs verhouding

Paul Stoop

Betrouwbaar bedrijf

Goed assortiment

Jacob van de Groep

Goed geholpen telefonisch

Medewerkster is ter zake kundig en adequaat

Henk Bisschop

Snelle levering, goede prijzen
En kwaliteit

Jan Bult

Goed en degelijk website. Overzichtelijk.

Levering binnen 2 dagen.

Dico van Ooijen

Dag, ik heb een probleem met mijn verlichting. Maanden geleden tweedehands een oude maar leuke plafondstrip gekocht van Massive met spots (zie foto). Één van de spots maakte kortsluiting, dus 9 spots over. Via TopLEDshop MR16 LED's gekocht (8 stuks,12V, 7,7W, GU5.3) en de twee rails via één 70W, Bailey lights (145664|Jerry 70) dimbare elektronische transformator aangesloten via een ION LED dimmer, 0,3-200W, met kortsluitbeveiliging, overspanningsbeveiliging en thermische beveiliging, en 7 stuks MR16 LEDs op de rails.
Toen vielen er na een poosje soms één of twee lampen uit.
Weet iemand waarom dit gebeurde ?
Dit leek niet goed, dus de lampen eraf en in totaal drie spots op de rails gezet. Ook toen viel nog van tijd tot tijd één spot geregeld uit na een paar uur en schoot ook wel weer aan (soms).
Weet iemand waarom dit gebeurde ?
7 maal 7,7W = bijna 54W en ik wist van TopLEDshop dat zij adviseerden om de dubbele wattage aan trafo te gebruiken voor LED-spots. Gevraagd als ik op één van de twee rails max. 6 spots zou zetten, welke trafo daarvoor juist zou zijn. Dat was de 105W dimbare elektronische trafo. Daarvan twee besteld en op iedere rail één trafo gezet (ik realiseer me nu dat dat wat veel was)
Inmiddels aangesloten, met 7 MR16 spots en één 10 graden, Philips spot. Toen deed de (oorspronkelijke) dimmer heel raar. Als je inschakelde ging het licht even aan en direct weer uit.
Nieuwe dimmer besteld (Electramat NL), de volgende dag in huis.
Geïnstalleerd en heeft ca. 4 uur perfect gebrand, na de automatische installatie met de nieuwe ION-dimmer (0,3-200W), dezelfde als de vorige.
Toen ik ze na het uitschakelen nog even aan wilde doen was de reactie precies hetzelfde als de vorige (gelijke) dimmer: even licht aan en gelijk weer uit. Die reactie is gebleven.
Weet iemand waarom dit gebeurde ?
Heb de rail los van alles doorgemeten: 100% geïsoleerd, de twee RVS-strips met plastic strip ertussen hebben een weerstand van oneindig. Één van de MR16 lampen (nog geen half jaar oud) doet het niet meer, mogelijk vanwege het uitvallen, c.q. knipperen. Is daaruit af te leiden waarom dit fout gaat ?. Ik heb nu 2 ION-dimmers, één van een half jaar oud, één 5 dagen oud, maar ze doen het niet meer, ondanks alle beveiligingen.
Kan iemand mij duiden wat er hier fout gaat ?

graag uw mening / reactie