alje rensema

Na contact professionele uitleg waar je wat mee kan

Zekerheid

Pieter

Goede service

Mik Rijnhart

Fijne en betrouwbare leverancier.

Kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs

Rob Planken

Altijd goed

Snel en een aangename prijsstelling

Marco Frissen

Wat een waardeloos bedrijf ! Komt keer op keer afspraken niet na. Begin van het jaar (maart) heb ik een laadpaal bij dit bedrijf besteld. Vanaf midden juni functioneert de laadpaal niet meer. Op... Wat een waardeloos bedrijf ! Komt keer op keer afspraken niet na. Begin van het jaar (maart) heb ik een laadpaal bij dit bedrijf besteld. Vanaf midden juni functioneert de laadpaal niet meer. Op advies van bedrijf storingsformulier ingevuld. Vervolgens checklist gekregen waar het probleem door opgelost zou kunnen worden. Mijn elektricien heeft hierna gekeken maar krijgt de laadpaal niet meer functioneel. Blijkbaar is er iets met de laadpaal aan de hand. Daarna weer diverse keren contact gehad met bedrijf en toezeggingen gekregen dat ik zou worden teruggebeld om probleem op te lossen. Dit gebeurt keer op keer niet. Ik zit inmiddels 4 maanden zonder laadpaal ! Kortom verkopen kunnen ze als de beste maar service verlenen dat staat niet in hun woordenboek.

Beste Marco,
Beste Marco,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons enorm te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze service en dat het oplossen van de storing veel langer heeft geduurd dan verwacht. We begrijpen hoe frustrerend het is om zolang zonder werkende laadpaal te zitten.
De situatie heeft helaas vertraging opgelopen door ons overleg met jouw installateur. We hebben vorige week een mail gestuurd naar jullie beiden en wachten op een antwoord, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken en oplossen. We houden je op de hoogte en blijven beschikbaar voor vragen in de tussentijd.
Nogmaals onze excuses, en we doen ons best om dit snel voor je op te lossen.

John Thewissen

goed overzicht en snelle levering

Frank Nabben

Knipex tang gekocht

Echt goede tang

Beste Albert
Beste Albert
Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de tang zelf. We begrijpen dat je teveel e-mails hebt ontvangen en bieden hiervoor onze excuses aan. We hebben ervoor gezorgd dat je uit onze maillijst bent verwijderd, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Jouw mening is belangrijk voor ons, en we hopen dat je in de toekomst een positievere ervaring met ons zult hebben. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

M de Keijzer

Goedkope producten, klantenservice is alleen een AI service (is er dus niet)

Snelle bezorging

Beste,
Beste,
Bedankt voor je feedback. Ik waardeer het dat we persoonlijk contact hebben gehad en dat je de tijd hebt genomen om je zorgen te delen. Ik begrijp dat de communicatie over de leverdatum niet optimaal was, en we gaan ons best doen om dit duidelijker te maken op onze website.
Als je nog verdere vragen hebt of meer feedback wilt geven, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Jouw mening is belangrijk voor ons!

Hans Verschoor

Heel Positief, toen bleek dat het geleverde noodlampje defect was, heb ik direct een nieuwe toegestuurd gekregen

Snelle levering en prima service