Bert van de Pol

Keurige aflevering g

Joke

Verschillende artikelen besteld - jammer genoeg lukt het na 3 x leveren nog steeds niet om het juiste artikel binnen te krijgen.

Groot assortiment - makkelijk bestellen - vriendelijke klantenservice

Reactie Elektramat NL:

Beste Joke,
Bedankt voor je review en je geduld.
Beste Joke,
Bedankt voor je review en je geduld.
Het spijt ons dat het ondanks meerdere pogingen nog niet gelukt is om het juiste artikel te leveren. We waarderen je feedback en vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en onze klantenservice.
We zijn nog steeds bezig om uit te zoeken waar het misgaat en houden je op de hoogte zodra we een oplossing hebben gevonden.
Margret van Elektramat.

Harmen Schuitema

Goede website, snelle levering

acceptablele prijzen

Kris

Voor onze verbouwing hebben we meerdere keren contact gehad via Whatsapp met Elektramat. Telkens weer werd ik snel geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Ik zou hen zeker aanbevelen!

Voldoende kennis, zeer vriendelijk en behulpzaam

Jos van Pierre

Veelzijdig assortiment

Snel gevonden wat ik zoch

Bart Brouwer

Prima, vlotte levering

Uitgebreid assortiment

Frank Wittenberg

Zeer tevreden

Netjes op tijd geleverd.

Marlies Kuipers

Top! Eerst geappt met een deskundige, vriendelijke medewerker. Vervolgens correcte en snelle levering en communicatie van het product.

Deskundigheid, prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijkheid en correcte en snelle verzending.

Martin Pardoel

Gowed bedrijf, komt afspraken na en levert de onderdelen in een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Snel leveren en niet moeilijk doen bij retourzendingen.

Leo Willeboordse

Snel geleverd