Bij Empato word je klantvriendelijk en snel te woord gestaan. Zelf hoef je niets te doen en Empato regelt alles voor je. Heeft u schade? Dan raad ik u Empato Letselschade aan!
We zijn ontzettend goed geholpen door meneer vink
Netjes en respectvol
Zeer deskundig en betrokken. Er wordt je een hoop geregel en gedoe uit handen genomen en je kunt je richten op je herstel terwijl alle rompslomp voor je geregeld wordt.
Zeer goed geholpen
Ik heb een fijne ervaring met Empato Letselschade. Ik had het idee dat ik serieus genomen werd, er direct geacteerd werd op mijn vragen/voorstellen. Los van het feit dat het met de tegenpartij wat...Ik heb een fijne ervaring met Empato Letselschade. Ik had het idee dat ik serieus genomen werd, er direct geacteerd werd op mijn vragen/voorstellen. Los van het feit dat het met de tegenpartij wat stroperig liep zijn we tot een goede afwikkeling gekomen.
Heel goed. Vanaf het eerste contact ben ik op een prettige manier geholpen met goede voorlichting en duidelijk overzicht mbt de te ondernemen acties. Alles is netjes afgehandeld, ik ben zeer tevreden.
Door persoonlijke aandacht voelen wij ons zeer gehoord, na ons ongeval.