Wij werden snel in contact gebracht met Martin Sterkenburg. Veelal verliep het contact via de app. Dat was voldoende. Daar waar nodig hebben wij telefonisch contact met elkaar gehad. Dat verliep...Wij werden snel in contact gebracht met Martin Sterkenburg. Veelal verliep het contact via de app. Dat was voldoende. Daar waar nodig hebben wij telefonisch contact met elkaar gehad. Dat verliep zeer prettig.
Zeer goed. Professionele en toch persoonlijke begeleiding. Duidelijke uitleg bij vragen.
Mijn ervaring is zeer prettig, er wordt snel gehandeld en duidelijk gecommuniceerd over alle te zetten stappen.
Zeer tevreden! Gezien zij onze zaak zonder problemen hebben overgenomen ondanks deze eerste instantie bij een andere letselschadebureau lag.
Zeer positief. Duidelijke uitleg over de procedure. Gedurende de looptijd werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Fijn dat alle correspondentie digitaal is en via de website ook...Zeer positief. Duidelijke uitleg over de procedure. Gedurende de looptijd werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Fijn dat alle correspondentie digitaal is en via de website ook is in te zien.
Buitengewoon correcte en vakkundige afhandeling van de schade. Niet onbelangrijk, een persoonlijke benadering.
Ard heeft ons professioneel geholpen en mij ontzorgt met alle papierwerk.