Fit & Fysio / Vc Limac.

Als Volleybalclub Fit & Fysio / Vc Limac hadden we voor de gehele club nieuwe ballen nodig. Een voor onze club, grote order, geplaats voor wedstrijdballen van het merk Gala met Logo opdruk van de... Als Volleybalclub Fit & Fysio / Vc Limac hadden we voor de gehele club nieuwe ballen nodig. Een voor onze club, grote order, geplaats voor wedstrijdballen van het merk Gala met Logo opdruk van de club en tevens de bijbehorende ballen tassen voorzien van het club logo. Ondanks de vakantie periode van de Fabriek door EM Sporting een puike prestatie geleverd door alle ballen op tijd te leveren voor aanvang van het nieuwe seizoen.

Wat een geweldige service! 5 dagen voor de verjaardag van mijn zoontje het voetbaldoel besteld en ze hebben hun uiterste best gedaan om het op tijd te laten bezorgen! En dat is gelukt! Telefonisch... Wat een geweldige service! 5 dagen voor de verjaardag van mijn zoontje het voetbaldoel besteld en ze hebben hun uiterste best gedaan om het op tijd te laten bezorgen! En dat is gelukt! Telefonisch werd ik telkens op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en meneer heeft het doel persoonlijk vlak voor sluitingstijd bij de post afgeleverd zodat het op tijd bij ons bezorgd werd. Chapeau!

Snelle reactie en levering. Zeer klantvriendelijk.

Greta

Goede service. Ik had een nieuwe gala beachbal waarvan het stiksel losliet. Binnen 1 week kreeg ik een nieuwe bal.

Bakker Feenstra

Ik heb voor Bakkerij Feenstra te Zuidlaren shirts besteld en laten drukken bij EM Sporting. Er werd rekening gehouden met wanneer ik de shirts nodig had, en de bedrukking zag er fantastisch uit!

Keepersworld.nl

Wij zijn zeer correct en goed geholpen. De service was uitstekend.

Krathos

Via volleybalvereniging Krathos zijn we nu drie jaar partners

SJO De Held

Betrouwbaar en afspraak is afspraak

Bruny Kapper

Erg klantgericht, goed meedenkend, hart voor de zaak,prettig in de omgang

Set Uppers Scheemda

Prettige samenwerking! Ga zo door!