Eneco

Piet uit Hoogvliet

Ik heb destijds een Toon genomen om deze buitenshuis via mijn Toon app aan te kunnen sturen en gegevens in te zien. Dat deze regelmatig in storing staat vind ik uitermate irritant. Als je belt sta... Ik heb destijds een Toon genomen om deze buitenshuis via mijn Toon app aan te kunnen sturen en gegevens in te zien. Dat deze regelmatig in storing staat vind ik uitermate irritant. Als je belt sta je 45 minuten in de wacht, je weet niet hoeveel wachtenden er nog voor je zijn en een terugbel verzoek is niet mogelijk. Ook dat verschrikkelijk irritante muziekje mag weg. Per e-mail en telefoon kreeg ik diverse contactpersonen die ieder een andere uitleg gaven. De meesten klopten niet.

Hans Koppelmans

Tot nu toe ben ik erg ontevreden: Ik heb op tijd, ruim voor de overdracht van Powerpeers naar Eneco mijn meterstanden doorgegeven. Een week voor de overdracht kreeg ik het jaarverslag. De meterstand... Tot nu toe ben ik erg ontevreden: Ik heb op tijd, ruim voor de overdracht van Powerpeers naar Eneco mijn meterstanden doorgegeven. Een week voor de overdracht kreeg ik het jaarverslag. De meterstand Elasticiteit was door jullie verkeerd doorgegeven. Resultaat: ik moest € 943 bij betalen, terwijl ik al 10 jaar zonnepanelen heb en altijd geld terug krijg. Een week voor de automatische afschrijving heb ik een onderhoud gehad met Eneco. Men zou de juiste meterstand door geven, maar er is niets mee gebeurt en het geld is zodoende nu afgeschreven. Nu maar weer zorgen dat alles in orde komt. Dit gaat weer lang duren vrees ik. Heel vervelend. Hans Koppelmans

Pieter D.

Geen reactie op vragen. Wel beloften die niet niet in daden worden omgezet.

De bruijn

Vriendelijk vrouw aan de telefoon maar oplossing nee

Frank v.d. A.

Via misleiding gedwongen klant te worden

Kees

De app geeft een vertekend beeld kwa kosten

Aria

Zeer slechte ervaring. De monteur die komt doet het onderhoud niet, ik dien een klacht in en hoor vervolgens niets meer.

willemsen

De prijs houden expres hoog

Andre

Ik ben gelokt met een gasprijs die in de praktijk hoger uitvalt